NJIHOVA POPULARNOST RAPIDNO RASTE

Predstavljamo vam četiri modna brenda za kojima su poludjele sve zaljubljenice u minimalizam

11.09.2019 u 06:23

Bionic
Reading

Odnedavno se na popularnoj online šoping destinaciji Net-a-Porter mogu pronaći četiri osvježavajuća brenda koji odišu minimalizmom, a zahvaljujući kvaliteti i dizajnu sve su češća meta modnih ovisnica. Njihova popularnost raste iz dana u dan i samo je pitanje vremena kad će doživjeti planetarni uspjeh, kao što se to dogodilo s donedavno nepoznatim brendovima kao što su Jacquemus ili Staud

Namirisati nadolazeći trend nije tako jednostavno, a još je teže prepoznati koji će novonastali brend postati krupna riba u modnim vodama. No modni stručnjaci imaju nos za to. Najbolje mjesto za prepoznavanje takvih brendova je Tjedan mode koji se trenutno odvija u New Yorku.

Dok se na modnim pistama predstavljaju nadolazeći trendovi, ulicama se prešetavaju trendseterice koje nerijetko u velikom broju nose jedno te iste komade odjeće i modnih dodataka. Često se događa da ti komadi nisu s potpisom razvikanih modnih kuća kao što bi se očekivalo, već nose potpis potpuno nepoznatih brendova.

Dovoljno je da dvije ili tri trendseterice s torbom nepoznatog brenda slika street style fotograf i niste se ni okrenuli, a tu istu torbu već sutradan ima hrpa novih modnih ovisnica. Isto se u posljednje vrijeme događa s pojedinim novim i široj populaciji nepoznatim brendovima, za koje modni stručnjaci tvrde da iz dana u dan uživaju sve veću popularnost.

The Sant, Le 17 Septembre, Naturae Sacra i BITE Studios bilježe sve veću potražnju, a za njima najviše luduju zaljubljenice u minimalizam, nit vodilju sva četiri spomenuta brenda.

The Sant

Zbog svog neobičnog izgleda i prepoznatljivih ručki torbe s potpisom španjolskog brenda The Sant iz dana u dan ne prestaju osvajati zaljubljenice u modu. Svaka torba je ručno izrađena u studiju u Barceloni, a dolaze u klasičnim bojama -smeđoj, crnoj i bijeloj. Četiri temeljna postulata su mu ekskluzivnost, originalnost, trendi izgled i kvaliteta, stoga je odmah jasno da je riječ o brendu čije torbe izazivaju sve samo ne ravnodušnost.

Le 17 Septembre

View this post on Instagram

Le17septembre 2019AW Campaign

A post shared by Le17septembre.official(르917) (@le17septembre) on

Ovaj je korejski brend san snova za sve modne klasičarke koje obožavaju minimalistički izgled, jednostavne krojeve i čiste linije, poput primjerice ovog kaputa na preklop u boji devine dlake ili klasičnog balonera, poslovnih modela hlača ili haljina klasičnih krojeva koje ni po čemu ne iskaču iz mase, ali zato savršeno laskaju figuri. Brend proizvodi vrlo malu količinu odjeće, stoga nemojte čekati ukoliko vam se nešto svidi.

Naturae Sacra

Naturae Sacra jedan je od najbrže rastućih brendova na Net-a-Porteru. Ovaj milanski brend poznat je po svojim otmjenim torbama vrlo trendi izgleda. Dizajnerski dvojac Gizem Pirinççiler i Kerem ErhanVanguard dali su sve od sebe da osmisle torbe koje će svojim dizajnom odskakati od svih drugih koje viđamo na ulicama i u tome su uspjeli. Najprepoznatljivije su po izobličenim ručkama koje torbama daju originalan izgled.

BITE Studios

Naziv brenda zapravo predstavlja engleski akronim koji u prijevodu na hrvatski znači 'nezavisni mislioci za napredak u zaštiti okoliša'. BITE Studios ponosi se izradom ručno izrađene odjeće koja se proizvodi isključivo od samoodrživih materijala što ne zagađuju okoliš, a to se održava i na cijenu. Očekujte luksuzne svilene haljine, teksturirana pletiva i, općenito, obilje nosive odjeće.