NINA BADRIĆ:

'Preda mnom je operacija glasnica i dvomjesečni oporavak'

22.02.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Iako je odradila 60-minutni nastup, Nina Badrić kaže da joj nikad u karijeri nije bilo teže pjevati, a čeka je i operacija glasnica

Nakon šoua u kojem je pjevala svoje najveće hitove u HRT-ovom studiju, doznalo se da Nina nije bila svoja jer je nastupila bolesna.

'Nitko nije znao, ali svoj sam nastup u prošlu subotu odradila s tri injekcije koje su me jedva sastavile. Nakon nastupa najprije sam ušla u svoju garderobu i isplakala se od olakšanja jer smo ipak odradili veliku stvar. Nisam ostavila ekipu na cjedilu, što je bilo najvažnije. Uspjela sam ostati na nogama iako ne znam kada mi je u karijeri bilo teže pjevati. Pratio me onaj grozan osjećaj nemoći kada vam srce i duša žele dati sve najbolje, a tijelo i glas ne daju. Nikomu nisam govorila što proživljavam jer nisam željela unositi nepotrebnu paniku', rekla je Nina Badrić za Story, a još prije Nove godine osjetila je određene probleme s glasnicama.

'Trebao mi je strahovit napor da otpjevam sve ono što sam dotad činila s lakoćom. Sada se situacija zakomplicirala. Ipak su preda mnom operacija glasnica i dvomjesečni oporavak', dodala je.