ŠTO DONOSE ZVIJEZDE

Pred slobodnim Vagama je početak nove ljubavne priče, Škorpioni bi trebali više voditi računa o prehrani, a Ribe će svima izlaziti u susret

16.01.2023 u 06:23

Bionic
Reading

Ovnovima će goditi boravak na zraku, a kad se osjete napeto i umorno, odlazak u šetnju razbistrit će im misli. Slobodni Bikovi privlačit će mnoge, no udvarači će se ih se pomalo bojati zbog samouvjerenog stava. Pred solo Vagama je početak nove ljubavne priče. Rođeni u znaku Škorpiona trebali bi voditi više računa o prehrani i neka nastoje ne ostajati dugo ostajati budni. Jarci koji su u braku bit će zadovoljni odnosom s voljenim i riješit će trzavice koje su unosile nemir u vezu. Ribe će svima izlaziti u susret i pomagati kolegama koji se ne snalaze dobro sa svojim zaduženjima pa će im netko od njih uskoro uzvratiti zahvalnost.

Ovnovima će vikend izlazak donijet će poznanstvo koje će imati potencijala da se razvije u nešto više. Druga će strana biti oduševljena njihovim smislom za humor, a oni će biti privučeni njezinim izgledom i seksipilom. Poboljšana komunikacija s kolegama povoljno će utjecati na motivaciju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Kate Hudson je Ovan, rođena je 19. travnja 1979. Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Slobodni Bikovi bit će privlačni, no udvarači će se ih se pomalo bojati zbog samouvjerenog stava. Na poslovnom planu otvara se dugoočekivana prilika koju treba dobro iskoristiti. Pripadnicima ovoga znaka preporučuje se pronalazak tehnika opuštanja poput meditacije ili vježbe disanja.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bogat društveni život Blizancima donosi mnogo zabave i uzbuđenja. Osoba koju će upoznati obasipat ih pažnjom pa će je poželjeti što prije ponovno vidjeti. Parovi će uživati u probuđenim strastima. Dobra organizacija u ovom će razdoblju biti ključna za uspjeh. Drugi dio tjedna pogodan je za učenje i polaganje ispita.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi neka se ne upuštaju olako u nove veze. Vezani će osjetiti olakšanje jer će razriješiti sukob ili nesporazum koji ih je udaljavao od partnera. Pripadnici ovoga znako neka izbjegavaju suviše riskantne pothvate i ulazak u suradnju s ljudima koji im ne ulijevaju povjerenje. Ne bi bilo loše ni da za svaki slučaj obavite sistematski pregled.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lavovi će loše podnositi kritike. Bilo bi dobro to ne uzimati srcu, a pogotovo ako ih uputi netko koga cijene i za koga znaju da nije zlonamjeran. Pripadnici ovoga znaka nalet energije neka iskoriste za bavljenje sportom i tjelesnim aktivnostima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će zaintrigirati netko s kime surađuju. Prije no što preuzmu inicijativu i pozovu ga na piće, neka promisle je li pametno miješati poslovni i privatni život. Djevice u vezama osjetit će da je partner pažljiviji prema njima i više uvažava njihovo mišljenje. Mnogi će preuzeti previše obveza i zbog toga morati dulje ostati na poslu, no neće se buniti jer će posjedovati snažnu radnu etiku. Trud i zalaganje neće im donijeti samo poštovanje radne okoline, već i konkretnu poslovnu ponudu.

  • +12
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Mnoge Vage koje su u vezama razgovarat će o braku i djeci i osjećat će da su spremni za idući korak u vezi. Pred samcima je početak nove ljubavne priče. Osoba koja će ući u njihov život toliko će ih opčiniti da će joj se brzo prepustiti. Pripadnici ovoga znaka dobro će se snalaziti u poslovima i zadacima koji iziskuju maštu, kreativnost i smisao za estetiku.

  • +4
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rođenima u znaku Škorpiona savjetuje se da pokušaju izbjeći neugodnosti u odnosima s bližnjima. Neka ne inzistiraju da sve uvijek bude kako oni žele jer će se partner i ukućani tome žestoko oduprijeti. Nepredviđene situacije na poslu zahtijevat će više prilagodljivosti. Neuredne životne navike mogle bi prouzročiti zdravstvene smetnje pa pripadnici ovoga znaka neka povedu više računa o prehrani i neka nastoje ne ostajati dugo ostajati budni.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / RCF / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Slobodni Strijelci uživat će u izlascima, druženju i upoznavanju novih ljudi. Oni u vezama će razmišljati o zajedničkom useljenju s partnerom. Na to ih neće potaknuti samo želja da s njim provedu što više vremena, već i financijska isplativost suživota i dijeljenja troškova. Pad imuniteta povećava mogućnost razvoja prehlade ili upale, a prvo na udaru bit će grlo. Pripadnici ovoga znaka stoga neka ne zaborave redovito uzimati vitamine.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci koji su u braku bit će zadovoljni odnosom s voljenim i riješit će trzavice koje su unosile nemir u vezu. U drugom dijelu tjedna situacija se poboljšava pa je to razdoblje pogodno za sklapanje novih poslovnih suradnji i postavljanje dugoročnih ciljeva. Ako pripadnici ovoga znaka započnu dijetu, upornost i snažna volja pomoći im da ne pokleknu pred iskušenjima.

  • +2
Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Odnos s partnerom za vezane Vodenjake postat će mnogo prisniji i nježniji. Samci će biti neodoljivi. Spremni su za nove ljubavne doživljaje, a tijekom vikenda upoznat će osobu koja će im se svidjeti i izgledom i osobnošću. Mnogi će primiti novu ponudu za suradnjom. Neka se ne boje promjena jer je povoljno vrijeme za okretanje nove stranice. Neki će skupiti hrabrost i pokrenuti dodatni posao iz hobija. Komplimenti okoline će im laskati i poticati pripadnike ovoga znaka da se još više dotjeruju.

  • +5
Amanda Holden je Vodnjek, rođena je 16. veljače 1971. Izvor: Profimedia / Autor: RBP MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Sharon Stone je Riba, rođena je 10. ožujka 1958. Izvor: Profimedia / Autor: ISA OCONNOR / AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / VIVIEN KILLILEA / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Ljubaznim ponašanjem rođeni znaku Ribe osvojit će naklonost radne okoline. Svima će izlaziti u susret i pomagati kolegama koji se ne snalaze dobro sa svojim zaduženjima. Netko od njih uskoro će im uzvratiti zahvalnost. Mnogi će biti nemirni i imati poteškoća sa snom. Dobar savjet je smanjiti unos kave i cigareta te izbjegavati kasnu večeru.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.