TJEDNI HOROSKOP

Pred Jarčevima je konačno dobro razdoblje, Škorpioni će biti u potrazi za dobrim provodom, dok će Ovnove i Blizance mučiti poslovni problemi

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 19.08.2019 06:23
 • Objavljeno 19.08.2019 u 06:23
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovnovi bi sredinom tjedna mogli uprskati poslovnu priliku, a ni Blizancima poslovna situacija nije bajkovita; pomalo izmiče kontroli, a izgledni su i neplanirani troškovi. Škorpioni će stalno biti u potrazi za dobrim provodom, a neće se žaliti ni Jarčevi kojima konačno počinje dobro razdoblje. Kod Djevica bi lako mogla planuti ljubav, a Strijelci će ponovo učiti na vlastitim greškama

Dnevni oblici zabave i rekreacije neće previše privlačiti Ovnove, ali će zato biti vladari noći. Zadnjih su tjedana živjeli na visokoj nozi, no ovih će dana početi praviti računice i smišljati kako podmiriti troškove. Sredinom tjedna mogli bi uprskati poslovnu priliku, čega će postati svjesni tek kad im netko skrene pažnju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će primati i davati mnogo romantičnih osjećaja i zbog toga se odlično osjećati. Posao će im ići od ruke samo ako ga budu držali pod kontrolom. Novčana će se situacija popravljati, a u dogledno vrijeme mogu očekivati značajne pomake na tom području.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Komunikacija s voljenim neće se odvijati glatko za Blizance. Povremeno će netko prasnuti ili im hladno okrenuti leđa, ali će se odnos svaki put brzo normalizirati. Poslovna situacija pomalo izmiče kontroli, što će zahtijevati hitno i odlučno djelovanje. Izgledni su neplanirani troškovi, a najviše će novaca odnijeti kućni popravci ili održavanje automobila.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tjedan u kojemu Djevica smjenjuje Lava donosi raznolika zbivanja za Rakove. Moguće su bure u postojećim vezama, ali i nove sudbonosne ljubavi i strasti. Postojeći poslovi odvijat će se zadovoljavajuće, no ne treba kretati ni u što novo jer vrijeme nije povoljno za promjene. Okolnosti će od zahtijevati kompromise i odustajanje od dijela ciljeva.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za Lavove koji su u vezi koja im nanosi stres, prikladan je trenutak da izađu iz nje bez velike drame. Učine li to, ne treba srljati u novi odnos. Osjećat će se dobro sami. Rješavanje starih problema donijet će im olakšanje pa čak i neočekivani dobitak.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kod Djevica bi lako mogla planuti ljubav i strast s osobom koju su upoznali u službenoj situaciji, primjerice u banci, ambulanti, apoteci. Zbivanja koja uključuju djecu, vlastitu ili tuđu, odnijet će im dosta vremena i poremetiti neke planove.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage koje su u vezi vući će na jednu, a partner na drugu stranu. Poželjet će se upustiti u krupan zahvat kojemu možda nisu dorasli. Na poslu bi se trebali suzdržati od prijepornih postupaka i izjava jer biste izazvali buru u radnoj okolini. Prekoračenje na računu i karticama zadavat će im glavobolje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će uživati u svim vrstama grupnih aktivnosti i stalno biti u potrazi za dobrim provodom. Sve će se činiti ljepšim u društvu dobrih prijatelja. Raste će im i kreativnost pa će tražiti načina kako zadovoljiti poriv za stvaranjem. Neke od ideja koje im sinu neće biti samo zgodne, nego i ostvarive.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Netko uči na tuđim pogreškama, no Strijelci će ponovo učiti na vlastitima. Ponijet će se naivno i otvoriti vrata novoj povredi. Zbog toga će im biti neugodno pa će pred društvom glumiti ljubavnu sreću i hvaliti se preuveličavanim dogodovštinama. Teškoće s koncentracijom umanjit će učinak u intelektualnim zadacima, ali će im fizički poslovi ići od ruke.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Približavanjem vladavine Djevice, Jarčevi već počinju osjećati poboljšanje u zraku. Neovisno o ljubavnom statusu, bit će zadovoljni s onim što imaju. Neće se morati truditi oko pronalaska društva i zabave jer će ovaj put oni pronaći Jarce. Na pomolu je sklapanje posla koji će im se vjerojatno isplatiti, ali će i do zaključenja morati obaviti još nekoliko administrativnih formalnosti.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će učestalo mijenjati raspoloženja, a njihova će ćudljivost stavljati partnerovo strpljenje na kušnju. Trebali bi poduzeti sve što mogu kako bi izbjegli krizu. Od srijede bi se ipak trebali bolje razumjeti ili bar međusobno manje iritirati. Poslovi će se kretati u okvirima očekivanoga, no manje neplanirane isplate pokvarit će im dojam ovog prihodovno povoljnog tjedna. Studenti će lakoćom usvajati gradivo i dobro iskoristiti ovo razdoblje za pripremu jesenskih ispitnih rokova.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Netko koga duže poznaju, ali s kim se do sad nisu prisno družili, sve više zaokuplja misli Ribama. Trebale bi napravite prvi korak, ali i biti strpljive dok iščekuju odgovor. Uplata koju očekuju uslijedit će ovog tjedna i uvesti ih u sferu financijske sigurnosti.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!