HELEN MIRREN

Pravi vatromet boja: Slavna glumica u 74-oj uvjerljivo zavladala crvenim tepihom

24.07.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Legendarna glumica Helen Mirren modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama, a svojim odabirom na premijeri 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' u Londonu, modne je kritičare još jednom potpuno očarala

Iako na premijeri novog nastavka popularne franšize akcijskih filmova nije nedostajalo poznatih lica, svi pogledi su bili uprti u britansku glumačku ikonu koja svakim svojim pojavljivanjem potvrđuje kako zaslužuje titulu kraljice stila.

Premda je Helenina filmska kolegica, atraktivna Vanessa Kirby koja u tom filmu glumi MI6 agenticu Hattie Shaw izgledala poput prave filmske dive u zanimljivoj haljini proslavljenog brenda Ralph & Russo, 73-godišnja glumica je ipak ukrala svu pozornost.

  • +3
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Helen Mirren, iako će 26. srpnja proslaviti svoj 74. rođendan, izgledala je za čistu peticu u mladenačkom stajlingu koji je istaknuo njezinu zavidnu figuru.

Haljina živih tonova u kombinaciji bojama, zelenoj, ružičastoj i bijeloj, bila je sjajan odabir za slavnu glumicu za koju su godine doista samo broj. Odličan stajling kao stvoren za ljeto podignula je ružičastim štiklama od brušene kože i clutchem od ružaste kože popularnog kroko uzorka.

Odlično raspoložena s velikim osmijehom, Helen je rado pozirala s kolegama iz filma Jasonom Stathamom, Idrisom Elbom i Vanessom Kirby.

  • +7
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stajling za koji je pobrala samo komplimente, glumica je upotpunila prepoznatljivom cool frizurom i sa zanimljivim naušnicama. 

Inače, glumica je iznenadila mnoge otkrivši kako se sama šiša!

'Zapravo jako često šišam kosu. Posljednji put kad sam došla frizeru, rekla sam mladom dečku da je ono što gleda mojih ruku djelu i da sam se ošišala kuhinjskim škarama u svojoj kuhinji. Pitala sam ga tada može li to popraviti. Tako da, da često se sama šišam. Ne volim i nemam naviku ići u salon svakih šest tjedana. Frizeru odlazim jednom godišnje. U međuvremenu sama napravim nešto na svojoj kosi, većinom to bude pravi nered', rekla je Helen Mirren u jednom ranijem intervjuu.