HELEN MIRREN

Slavna oskarovka pokazala kako se nosi najtraženiji uzorak sezone

15.04.2019 u 09:38

Bionic
Reading

Proslavljena britanska glumica Helen Mirren uskoro bi trebala zaigrati ulogu Katarine II. Velike u istoimenoj drami u produkciji britanskog televizijskog kanala Sky Atlantic, a u sklopu promocije nadolazeće serije nazočila je londonskom festivalu BFI & Radio Times Television

Nakon što je nedavnim pojavljivanjem na festivalu CinemaCon u Las Vegasu plijenila pozornost u hit suknji leopard uzorka, ova slavna 73- godišnja Oskarovka ponovno je dokazala da itekako prati i uspješno primjenjuje aktualne modne trendove.

Na festivalu održanom u londonskom Southbanku preko vikenda, Helen Mirren ponosno je pozirala ispred raskošnih kostima koje ćemo ugledati u seriji 'Catherine The Great', a navedenim povodom ovoga je puta zablistala u laskavoj, tamno plavoj haljini ukrašenoj crvenim točkastim uzorkom.

  • +2
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su točkice, baš kao i prugice ili leopard uzorak, dosegle status bezvremenskog trenda, koji se manje ili više ponavlja iz godine u godinu, ovog proljeća i više je nego jasno da su nadvladale vijesnike proljeća - cvjetni uzorak, o čemu dovoljno svjedoči aktualna ponuda poznatih high street brendova.

  • +37
Točkice su posvuda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Spomenutu kreaciju dugih rukava i s detaljima poput drapirane tkanine na području struka, britanska glumačka diva kompletirala je crvenim komadima poput satenskih cipela mule i ručne torbice u identičnoj nijansi, a po pitanju nakita odlučila se za skupocjen par naušnica s crvenim rubinima.