BESPRIJEKORNO IZDANJE

Teško je povjerovati da ima 61: Slavna Andie MacDowell stvorila pomutnju na gradskim ulicama

20.05.2019 u 14:04

Bionic
Reading

Nakon što je u društvu 73-godišnje oskarovke Helen Mirren pokorila crveni tepih filmskog festivala u Cannesu, slavna Andie MacDowell idućeg dana plijenila je elegancijom na ulicama Francuske rivijere

Poput mnogobrojnih holivudskih zvijezda i ljepotica s modnih pista, novo izdanje prestižnog filmskog festivala u Cannesu nije željela propustiti slavna 61-godišnja glumica Andie MacDowell koja je, sudeći po modnim prizorima na crvenom tepihu i gradskim ulicama, došla itekako pripremljena.

ANDIE MACDOWELL I HELEN MIRREN

Pokorile su crveni tepih: Jedna ima 61, a druga 73 - i izgledaju senzacionalno

Pogledaj galeriju

Nakon pojave na svečanoj premijeri filma 'Les plus belles annees dune vie', na kojoj se imala priliku družiti s britanskom kolegicom Helen Mirren, zvijezda filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' uočena je u šetnji ulicama Cannesa u elegantnoj kombinaciji s naglaskom na pastelnim tonovima.

Uz zanimljiv model predimenzioniranog, ružičastog balonera, 61-godišnja Andie MacDowell nosila je raskošnu bijelu haljinu maksi kroja čiji je detalj ukrasne trake oko struka dodatno naglasio njezinu skladnu figuru.

  • +2
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S donjim dijelom haljine u rukama, Andie je dežurnim paparazzo fotografima otkrila efektan model sandala s debelim, pastelnim remenčićima sedefastog sjaja, dok je upečatljivo izdanje kompletirala okruglim sunčanim naočalama dvobojnog okvira.

Na pitanje koja je tajna njezina mladenačkog izgledala, glumica je svojedobno odgovorila: 'Pokušavam ostati smirena. Radim na svojim mislima i osjećajima, jednako kao na izgledu, jer je sve to povezano. Zanimljivo je kako naši osjećaji utječu na naše lice, na njegove izraze i mišiće. Pokušavam stoga biti sretna.' Priznaje da se uopće ne užasava starenja i da jednostavno želi cijeniti činjenicu što je živa i zdrava, a možda je u tome tajna mladolika izgleda na kojem joj sigurno zavide mnoge kolegice.

  • +5
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia