SIGURAN ODABIR

Poznate Hrvatice otkrile tajnu svojih uvijek savršenih frizura

09.06.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Brojne poznate dame odlučile su jučer posjetiti novo beauty mjesto u gradu pod vodstvom naše uspješne manekenke s bogatom inozemnom karijerom Kristine Šalinović. Tamo su svoju neukrotivu kosu probale izravnati, a evo i koji su njihovi recepti za njegu kose te što savjetuju

Budući da je frizerka i vizažistica, ne čudi to da je nakon zavidne manekenske karijere odlučila krenuti ovim putem. Kristinu Šalinović oduvijek su zanimali uljepšavanje i ženska njega, pa je tako ostvarila svoj dugogodišnji san i otvorila beauty salon u centru Zagreba, u kojem su jučer na prezentaciju novih Babylissovih proizvoda stigle mnoge poznate Hrvatice.

Glumice Kristina Krepela, Judita Franković  i Senka Bulić, voditeljica Antonija Blaće, Andrea Andrassy, vrckasta Nives Celzijus te naša najpoznatija plus size ljepotica Lucija Lugomer nisu propustile ovu priliku kako bi uredile svoju kosu, a tada su za tportal otkrile kako ju njeguju.

'Srećom, imam cijeli tim ljudi koji se brine za moj izgled, a i frizerskih stručnjaka s kojima surađujem imam dosta oko sebe. Nemam nikakve trikove za njegu kose zato što zaista uvijek gledam da odem u ruke stručnjaka i da ne eksperimentiram da ne bih nešto pokvarila', rekla je Nives Celzijus koja se za ovu priliku ipak odlučila za bogate kovrče.

  • +18
Poznati u Fen baru Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Imam salon u koji odlazim već dug niz godina i oni se stvarno brinu o mojoj kosi do te mjere da sad kad sam plava i dalje imam zdravu kosu koju mogu pustiti da izraste. Probavala sam razne maske, jednom sam stavila i jaje na glavu i smrdjela sam po njemu idućih tjedan dana, pa to više ne radim', otkrila nam je Andrea Andrassy.

'Bitno mi je da je šampon kvalitetan jer drugo ništa ne stavljam na kosu, ali zato kad odem u svoj frizerski salon, gdje se brinu o njezi moje kose, oni mi natrpaju razne maske, pakunge kad je već kritično stanje. Sama ništa ne radim. Davno, kad sam bila klinka, onda sam sve i svašta probavala, još dok sam se farbala u razne lude boje, ali više to ne radim. Jedino ljeti recimo, ako imam domaće kantarionovo ulje, onda ga znam nekad staviti', kaže nam lijepa glumica Kristina Krepela te dodaje kako se ne da baš nagovoriti na neke ekstremne promjene na kosi, osim ako je u pitanju glumačka uloga - tada pristaje na sve.

Voditeljica Antonija Blaće pak kaže kako se također upušta u ruke stručnjaka kada je riječ o njezi kose. 'Što se tiče kose, sama ne radim puno na njoj, već se dajem u ruke stručnjacima, ali jednom sam isprobala limun za posvjetljenje i čak mislim da mi je uspjelo', govori kroz smijeh Antonija, čije su neobične frizure posljednjih dana česta tema u medijima.