kojoj bolje pristaje?

Imaju nešto zajedničko: Nives Celzijus i Iva Jerković istaknule dekolte

26.05.2017 u 19:14

Bionic
Reading

Sve oskudnija odjeća, preplanuli ten i duboki dekoltei preplavili su društvene mreže, a samo brzi pogled na Instagram profile naših poznatih dama jasno će svima dati do znanje da su topliji dani stigli. Nives Celzijus i Iva Jerković našle su se u različitim situacijama, jedna na snimanju, druga u automobilu, no obje s dubokim dekolteima

Kratki pogled na Instagram profile naših poznatih dama, daje jasan uvid da su topliji dani itekako stigli. Voditeljica Iva Jerković i spisateljica i pjevačica Nives Celzijus, u svojim su Instagram Storyjima objavili svoje snimke, a zajednička im je stvar da su obje istakle dekolte.

Radno 😊 #sanjaagicmakeup #fabuladeforma #katicatopcic #ivanfriscic #selfie

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives Celzijus nalazi se na modnom snimanju, pa se prvo vidi kako ju vizažistica Sanja Agić priprema, a ona sama sve to snima svojim mobitelom. Nives je odjevena u kratku bijelu suknjicu, dok gore ima prugasti top golih ramena iz kojeg viri žuti grudnjak.

Za razliku od nje, Iva Jerković, odjevena u crni top dubokog dekoltea, sa trendovskim sunčanim naočalama vozi se u automobilu i sluša glazbu.