ŠTO DOBAR LJUBAVNIK MORA ZNATI

Poznajete li dobro žensko tijelo

17.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Koje su osobine odličnog ljubavnika? On dobro poznaje žensko tijelo i pažljivo promatra njezine reakcije tijekom seksa. Rezultat je obostrani vrhunski užitak

Kako najbolje zadovoljiti ženu u seksu? Savjeta je bezbroj, ali postoji nekoliko osnovnih metoda koje će od vas učiniti odličnog ljubavnika. Pročitajte i priuštite sebi i partnerici vrhunsko zadovoljstvo.

Vrijeme za otvaranje

Većina se žena odlučuje na seksualni odnos tek kad osjeti emotivnu povezanost s partnerom. Zašto? Stručnjaci kažu da ženama treba neko vrijeme za otvaranje, a tek potom uzbuđenje kreće prema ključnim erogenim zonama. Drugim riječima, ženama uistinu treba duga predigra, ali i osjećaj sigurnosti i bliskosti.

Posebnu pažnju treba posvetiti grudima

Ženine grudi otkrivaju koliko je uzbuđena

Znate li kada se vaša partnerica uzbudila? Samo joj pogledajte u grudi. Ako su bradavice ukrućene, priča se dobra razvija. Kako biste pojačali njezino uzbuđenje, ali i obostrani seksualni užitak, posvetite pažnju njezinim grudima. Ljubite je, mazite, lickajte i grickajte, ali nježno. Ako je želite u potpunosti izludjeti, jednom rukom dodirujte joj donji dio trbuha te lagano prelazite do klitorisa.

Dodirivanje klitorisa

Najveći broj žena orgazam doživljava putem klitorisa. Postoje određene poze u seksu koje ne stimuliraju dovoljno klitoris, stoga mu posebnu pažnju treba pružiti prstima. Dok ga dodirujete, budite oprezni kako ne biste bili pregrubi. Iako je mnogo ljepše da to radi muškarac, ipak to žena može i sama raditi dok se on koncentrira na neke druge dijelove njezina tijela.

Pažljivo promatranje

Dobri ljubavnici znaju prepoznati ženine želje. Ne, oni nisu čarobnjaci, nego samo znaju pažljivo promatrati i slušati ženu. Dodiruju je i slušaju kako reagira. Ako ispušta zadovoljne uzdahe, oni se zadržavaju na tom dijelu njezina tijela. Za one koji ne znaju, ženu je najbolje ljubiti odozgo prema dolje. Dakle, krenite od glave i lica preko vrata, grudi i trbuha pa do genitalija i nogu.