NOVI ŽIVOT

Povratak u L.A. joj očito godi: Meghan Markle iz elegantnih izdanja uskočila u omiljene tenisice i udobne sportske hlače

19.04.2020 u 18:05

Bionic
Reading

Gotovo tri godine pokušavala se uklopiti u nešto stroži režim britanske kraljevske obitelji, te u modnom smislu zadovoljiti 93-godišnju kraljicu Elizabetu. No u trenutku kada je napustila domovinu svoga supruga princa Harryja, ova se zgodna Amerikanka vratila starim navikama i uskočila u nešto jednostavnija izdanja bez previše glamura i elegancije

Tijekom javnih kraljevskih angažmana ovu smo 38-godišnju bivšu glumicu uglavnom mogli vidjeti u skupocjenim kreacijama, kojima je istovremeno pokušala ući u okvir stoljetnih pravila koja se odnose na ženske članice monarhije. Zbog svojih je modnih odabira posljednje tri godine često bila i na meti kritičara, no očito je da se Meghan sada vratila starim navikama.

Neupadljiva izdanja, ležerna garderoba i svoj nekadašnji stil s mnogo sportskih detalja, Meghan je jedva čekala ponovno isfurati. Iako se za vrijeme svog boravka u Kanadi skrivala od paparazzi fotografa i javnosti, dolaskom u rodni Los Angeles potpuno se opustila.

  • +5
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tako je u samo dva dana viđena na dvije slične lokacije sa svojim suprugom Harryjem.

Sada već bivši vojvode odlučili su pokazati svoju humanost. Onima kojima je to najpotrebnije dva dana za redom osobno su dostavili tople obroke.

Meghan se opredijelila za vrlo jednostavan stajling uz koji je nosila zaštitnu masku na licu te rukavice. Nosila je maslinaste hlače stisnute u gležnju brenda James Perse čija je cijena 197 funti (oko 1700 kn), a kakve će prevladavati modnom scenom u narednom razdoblju.

Uz iste je kombinirala Adidas tenisice model Stan Smith koje već godinama ne silaze s trona najpoželjnijih. Osim svojom udobnosti, ove su bijele tenisice privlačne mnogim zbog vrlo zahvalnog modela koji se vrlo lako kombinira uz razne stilove odijevanja.

Meghan je osim toga na glavu nataknula šiltericu upadljive plave boje, a od supruga Harryja nije se odvajala ni sekunde.

Par se držao za ruke, te se ovoga puta nisu skrivali od sveprisutnih objektiva. Izgleda da se polako privikavaju na svoj novi zajednički život u Kaliforniji.

Pokazali su da ne namjeravaju voditi život udaljen od medija, iako je upravo to bio razlog odlaska iz kraljevstva. Naime, u ponedjeljak će supruga princa Harryja održati svoj prvi intervjuu nakon izlaska iz kraljevske obitelji, a sve povodom svog novog poslovnog projekta za Disney. Meghan je dala glas u novom animiranom filmu ‘Elephant’.