UNATOČ KARANTENI

Ne mare za zabrane: Meghan Markle i princ Harry s maskama na licu raznosili hranu bolesnima

17.04.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Britanski Daily Mail dokopao se prvih fotografija Meghan Markle i princa Harryja snimljenih na ulicama Los Angelesa, a iako su se pokušali prikriti iza šilterice i zaštitnih maski za lice, odmah su ih prepoznali. Supružnici su odlučili nastaviti sa svojim humanitarnim radom i u Americi, pa su u jeku pandemije koronavirusa pomogli najtežim bolesnicima i to dostavljajući im tople obroke

Pakete s toplim obrocima, u ime neprofitne organizacije Project Angel Food iz Los Angelesa, ovih su dana raznosili ni manje ni više nego vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Princa Harryja i Meghan Markle snimile su nadzorne kamere postavljene na stambenim zgradama Sierra Bonita Community Apartments u Zapadnom Hollywoodu, gdje su stigli svojim terencem. U automobilu parkiranom pored njihovog bili su i tjelohranitelji, koji su budno pratili što se događa oko njih, no iza SUV-a nisu izlazili, već su dopustili svojim štićenicima da sve sami obave i dostave hranu.

Odjeveni u traperice, i Harry i Meghan pridržavali su se novih odluka kalifornijskog zakona o pokrivanju lica zbog pandemije koronavirusa. Tako je Harry preko usta stavio plavu masku, Meghan se ipak odlučili za zaštitnu masku kakvu nose liječnici, a oboje su na desnoj ruci imali i rukavicu.

Čak dva dana proveli su volontirajući i dostavljajući hranu ljudima koji su u terminalnoj fazi najtežih bolesti, zbog čega spadaju u najrizičniju skupinu u jeku pandemije koronavirusa. Prije negoli su krenuli u dostavu, nitko od članova udruge ili njihovih korisnika nije bio upoznat s time tko će im točno donijeti hranu, stoga ne čudi da su pojedinci ostali u čudu kada su otvorili svoja vrata.

Ipak, bilo je i onih koji uopće nisu prepoznali Meghan Markle i princa Harryja, niti su upoznati sa skandalima koji se vezuju uz njihova imena.