NIŠTA OD TULUMA

Propao plan Meghan Markle i princa Harryja za veliku zabavu s hrpom celebrityja povodom prvog rođendana malenog Archieja

16.04.2020 u 09:42

Bionic
Reading

U jeku pandemije koronavirusa i princ Harry i Meghan Markle našli su se u samoizolaciji, a kako provode vrijeme s 11-mjesečnim sinčićem Archiejem, otkrio je sam Harry u videopozivu koji je organizirala udruga WellChild, s kojom još uvijek blisko surađuje. No karantena im je pomrsila i neke planove, točnije organizaciju rođendanske zabave povodom prvog rođendana njihovog sina, a koja je, zbog svega, stavljena u drugi plan

'U svemu ovome ima i jako puno pozitivnih stvari koje su nas zadesile, primjerice, sada imamo puno više vremena za obitelj i ne trebate se zbog toga osjećati krivima. Slavite i uživajte u tim trenucima u kojima se s djecom vrtite po podu i glupirate - za pola sata ili sat, možda i dan kasnije, više toga neće biti jer ćete imati posla', otkrio je u videopozivu princ Harry.

U raspravi je, osim njega, bilo dvoje roditelja teško bolesne djece, medicinska sestra i voditelj udruge WellChild, koja se brine o teško bolesnoj djeci u Velikoj Britaniji. Inače, Harry je više od desetljeća povezan s tom udrugom jer je njihov pokrovitelj, stoga se rado odazvao 30-minutnom razgovoru u ovim teškim vremenima.

  • +11
Nova kuća princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No ono o čemu nije razgovarao s njima rođendanska je zabava za njegovog jednogodišnjeg sina Archieja, koja je trebala biti održana 6. svibnja, na dan njegova rođenja prije godinu dana. Iako su princ Harry i Meghan Markle imali 'paklene planove' da naprave rođendansku zabavu o kojoj će se pričati još mjesecima, od toga, barem za sada, neće biti ništa.

Kako je otkrio izvor blizak paru, Sussexovi su se nadali da će imati dvostruko slavlje 6. svibnja, a na kojem bi uz proslavu rođendana bila organizirana zabava povodom njihova preseljenja u Los Angeles. Sve to bila bi idealna prilika da okupe obitelj, ali i prijatelje, i to one slavne.

No budući da se karantena zbog pandemije koronavirusa u Los Angelesu produžila do 15. svibnja, okupljanja i proslave za sada su zabranjeni. Jedina opcija je da Archiejev rođendan obilježe u svom novom domu u Los Angelesu i to samo u najužem krugu.

'Ovo je velika šteta jer je Archiejev rođendan bio idealna prilika da naprave i tulum dobrodošlice povodom njihova preseljenja u Los Angeles, a na kojem bi se zabavili s prijateljima, no zbog zabrana od toga trenutno neće biti ništa', otkrio je izvor.

Pretpostavlja se da je lista uzvanika bila poprilično duga i zanimljiva, a među njima zasigurno su bili James Corden, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Idris Elba, Tom Hardy, Serena Williams, Elton John, kao i Amal i George Clooney.