TJEDNI HOROSKOP

Povoljno razdoblje za Blizance se nastavlja, razloga za zadovoljstvo imat će Vodenjaci i neki Lavovi, a pred Strijelcima je izazovan tjedan

17.05.2021 u 07:02

Bionic
Reading

Zajednički trenuci zauzetih Blizanaca bit će obilježeni romantikom i razumijevanjem, a zadovoljni će biti i poslovnim i obrazovnim rezultatima. Kakav god bio ljubavno-bračni status Vodenjaka, mnoge će im se želje ostvariti ovog i idućih tjedana, a podrška radne okoline omogućit će im brže rješavanje spornih situacija. Lavovima će tjedan početi umjereno dobro, da bi od petka postao vrlo zadovoljavajući, a njihovi talenti i afiniteti bit će cijenjeni. Solo Strijelci puno će se truditi, uglavnom bez rezultata, oni u vezi često će se sporiti s partnerom, a izazovan će im biti i odnos s nadređenima

Slobodni će Ovnovi neustrašivo pristupati dopadljivim pojedincima ne ostavljajući nikog ravnodušnim. Nekima će se vaš nastup dopasti dok će druge zgroziti. Vaše sposobnosti bit će velike, ali bi vam ambicioznost i otresitost mogle stvoriti problema. Zadovoljavajte se onim što možete ostvariti bez sukoba. Održavajte dobre odnose s moćnicima.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Krupne promjene nisu na pomolu kod većine Bikova. Velik dio tjedna moći ćete se opustiti u društvu voljenog ili drugih bližnjih. Slobodnjaci će biti umjereno angažirani u zavođenju, izbjegavajući veće napore i iskušenja. Obaveze će biti uglavnom rutinske, dobro vam poznate, osim ako ste rođeni oko 1. svibnja, jer bi Uran mogao pripremiti poneko iznenađenje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Gal Gadot je horoskopski Bik, rođena je 30. travnja 1985. Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

Nalet energije i poleta potaknut će Blizance na više izlazaka ili putovanja. Voljeni će primijetiti da ste bolje raspoloženi, a zajednički trenuci bit će obilježeni romantikom i razumijevanjem. Zahvaljujući snalažljivosti, nećete se morati osobito naprezati u radu. Izvjestan je uspjeh u opipljivim poslovima, onima koji zahtijevaju preciznost i spretnost prstiju.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Planeti govore da će se Rakovi naći u delikatnom položaju naspram voljenog, obitelji ili prijatelja. Vaša će ljubavna sreća biti donekle poremećena iscrpljujućim poslovnim ili kućanskim obavezama. U isti mah htjet ćete nešto poduzeti i strahovati od posljedica moguće akcije. Pustite druge da preuzmu inicijativu i pozorno ih pratite. Krenu li protiv vas, obranit ćete se.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Većina će se Lavova uredno slagati i nadopunjavati s partnerom, a neki će se dogovarati o zajedničkom životu, stvaranju ili proširenju obitelji. Odnos s prijateljima i rodbinom također će biti prihvatljiv. Bez velikog napora dopast ćete se nadređenom ili profesoru. Izuzetak su Lavovi rođeni oko 1. kolovoza jer će se morati ozbiljno potruditi i izbjegavati pogreške.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kod nekih Djevica ljubav će se isprepletati s karijerom. Neke će ciljati na utjecajnu osobu da bi se preko nje izborile za bolju poslovnu poziciju. Ako ste pak vi utjecajni, očekujte udvaranje nekog ambicioznog. Koliko je moguće, držite se po strani i ne talasajte. Ne miješajte se u spletke ako vas se ne tiču, a ako zatraže od vas da se svrstate uz nekog, izaberite onog tko je moćniji.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Ashley Roberts je horoskopska Djevica, rođena je 14. rujna 1981. Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vage, ako vaši prisni odnosi nisu jako nagriženi, ovog bi tjedna u njima mogla vladati idila. Ni povremene čarke neće pokvariti opći pozitivan ton jer će svi sudionici nastojati dati šaljivu notu nesporazumu. Izražavat ćete se uvjerljivo i pridobivati ljude na svoju stranu. Ta će vrlina dobro poslužiti Vagama zaposlenima u trgovini, medijima, pravu, službama za korisnike i odnosima s javnošću.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni izvan veze bit će osrednje raspoloženi za ljubav i upoznavanja. Zauzetim Škorpionima smetat će monotonija, ali će im manjkati nadahnuća za pronalazak rješenja. Osjećat ćete da naporno radite, a da vam izmiče korist od toga. Preporučujemo da nastavite u istom stilu jer vam Jupiter priskače u pomoć. Zasad samo simbolično, ali u dogledno vrijeme punom snagom.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ashley Graham je horoskopski Škorpion, rođena je 30. listopada 1987. Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Profimedia

Solo Strijelcima plodovi će truda biti raznoliki. Imat ćete peh u izboru trenutka stupanja u kontakt sa simpatijom. Ako ste u vezi, često ćete se sporiti s partnerom, a jedno od vas odbijat će dijalog. Imat ćete dojam da su nadređeni prema vama stroži i zahtjevniji nego prema kolegama i da pomno promatraju vaše poteze. Pad energije i slaba koncentracija usporavat će vas u radu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci, kvaliteta odnosa ovisit će o vašoj prilagodljivosti i susretljivosti dok bi vam krutost zatvorila mnoga vrata. Budite spremni brzo se prebacivati iz ozbiljnog u ležerno stanje duha, ovisno o prisutnim osobama i kontekstu. Tjedan donosi potrebu za postizanjem brojnih dogovora. Obavite važne razgovore ili se nađite s ljudima s kojima surađujete.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci će se izvrsno slagati s voljenim u većini stvari, a neke bi parove mogla obradovati vijest o trudnoći. Odnosi s obitelji i prijateljima također će biti pozitivni. Iskoristite naklonost nadređenih, predstavite im svoje ideje ili želje i izborite se za bolju poslovnu poziciju. Ako ste student ili novi radnik, vjerojatno ćete zablistati jer će vaša sposobnost učenja i primjene naučenog biti vrlo visoka.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Harry Styles u horoskopu je Vodenjak, rođen je 1. veljače 1994. Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young Arhiva: Shutterstock Editorial

Samci, a i poneka vezana Riba, razvit će naklonost prema nekom nedostupnom, bilo zato što je zauzet, nadređen ili živi daleko od njih. Pobrinite se da sve ostane u platonskim okvirima. Pozdravit ćete dolazak Jupitera u Ribe, no 'planet sreće' zasad će pomaziti samo rođene u prvih pet dana znaka. Ostale Ribe susretat će se s brojnim, većinom banalnim i rješivim komplikacijama.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.