MERKUR JE U OVNU

Povoljno je vrijeme za Ovnove, Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake te će biti puni borbene energije

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 04.04.2021 09:04
  • Objavljeno 04.04.2021 u 09:04
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Merkur, planet prometa, komunikacije i misaonih procesa, ulazi u Ovna 3. travnja, pridružujući se Suncu i Veneri. Takav planetarni raspored najavljuje porast nepromišljenosti, netolerancije i lude hrabrosti

Mnogi od vas otvoreno će se suprotstaviti ljudima, pojavama i situacijama koje ste nevoljko trpjeli iako su vam išli na živce. Tražit ćete istomišljenike i poticati ih na pobunu protiv poslodavca, vlastodržaca ili društvenih skupina čiji su interesi suprotni vašima.

Ako ste i inače temperamentni, do 19. travnja nalikovat ćete bačvi baruta s vrlo kratkim fitiljem. Onaj tko vam se zamjeri loše će proći, a ako je njegov mentalni profil sličan vašemu, u srazu ćete oboje pretrpjeti štetu. Ako ste pak načelno pitomi i miroljubivi, iznenadit ćete bližnje odvažnim, riskantnim postupcima i naglim izljevima gnjeva.

  • +27
  • +24

Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965.

Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Razdoblje Merkura u Ovnu prikladno je za obavljanje zadataka koji iziskuju kratak, ali intenzivan napor. Ako ste u zaostatku s poslom, sad biste ga mogli dovršiti u nezaustavljivom jurišu. Isto vrijedi za projekt za čije pokretanje niste imali dovoljno poleta ili hrabrosti. Ipak, znajte da povećani zanos za djelovanjem ne jamči uspjeh vašeg pothvata. Ne povlačite poteze bez razumske procjene i izbjegavajte sumanute rizike jer bi negativne posljedice mogle biti dalekosežne.

  • +9
  • +6

Camila Morrone je Blizanac, rođena je 16. lipnja 1997.

Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Eksplozivan skup planeta povoljan je za vas ako ste Ovan, Lav, Strijelac, Blizanac i Vodenjak. Bit ćete puni borbene energije, ali je u većini slučajeva nećete uludo rasipati, nego je koristiti kad to bude potrebno i povoljno za vas. S druge strane, Rakovi, Vage i Jarci bit će nestrpljiviji, neoprezniji i skloniji primjeni sile nego što je uobičajeno. Ulazit ćete u sukobe i onda kad bi vam pregovori ili taktičko povlačenje donijeli više koristi. Sačuvajte prisebnost duha, gledajte dugoročno i djelujte proračunato.

  • +21
  • +18

Jennifer Lopez rođena je u znaku Lava 24. srpnja 1969.

Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!