VRIJEME ZA ROMANTIČNE TRENUTKE

Povoljan Venerin utjecaj ovih dana osjetit će Djevice, Jarci, Bikovi, Rakovi i Škorpioni

22.07.2018 u 08:08

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi, estetike, umjetnosti i urednosti, putuje Djevicom od 10. srpnja do 6. kolovoza. Osobito je sretna okolnost to što Venera u ovogodišnjem prolasku kroz ovaj zemljani i praktičan znak tvori pretežno povoljne odnose s ostalim planetima. To stvara ugodnu atmosferu te donosi puno lijepih i romantičnih trenutaka

Koristi od ovog povoljnog utjecaja imat će ponajviše pripadnici Djevice, Jarca, Bika, Raka i Škorpiona, no osjetit će ga i ostatak zodijaka. Venerin utjecaj olakšat će vam svakodnevne i rutinske poslove. Povećat će vašu brigu za detalje radi usavršavanja cjeline, potaknuti zanimanje za uređenje životnog prostora te brigu za zdravlje i njegu tijela.

Venera u znaku Djevice navodi na pronalaženje ljepote u svemu što je čisto, jednostavno i svrsishodno. Stoga će se kod mnogih javiti potreba za sređivanjem ormara, odbacivanjem starih i dotrajalih predmeta ili želja da starim stvarima daju novu primjenu i obnovljen izgled. Poslovi za koje je potrebna preciznost i spretnost ruku, iscjeljivanje, liječenje, uzgoj zdrave hrane i briga o prehrani te organizacijski poslovi svima će ići lakše od ruke.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nezaboravni i posebno romantični trenuci za cijeli zodijak mogući su između 22. i 24. srpnja. Ti su dani iznimno povoljni i za rješavanje financijskih poteškoća na osnovi provjerenih i točnih činjenica.

Oko 28. srpnja Venera će vas obogatiti prilikom za produbljivanje postojećih ljubavnih odnosa te pomoći da uvjerljivo pokažete iskrene osjećaje. Krajem njenog boravka u Djevici, od 1. do 4. kolovoza, nastat će poticajno ozračje za stvaranje novih ljubavnih odnosa i za postizanje stabilnosti u aktualnim vezama.