REALNI I OZBILJNI

Koji su horoskopski znakovi mentalno najzreliji

06.05.2018 u 08:00

Bionic
Reading

Zanimljivo pitanje: Jesu li neki znakovi u prosjeku zreliji i ozbiljniji od drugih? Koliko mi znamo, jesu

Naravno, na profil ličnosti utječu podznak, razmještaj planeta i mnogi neastrološki utjecaji, ali ima nečeg i u sunčevom znaku. Pa pogledajmo tko u zodijaku najrealnije i najozbiljnije shvaća stvari!

Jarac

Jarac se ističe dalekovidnošću, strateškim razmišljanjem i upornošću. Može potiho biti bijesan zbog situacije, ali će povući ispravne poteze i dati korisne savjete. Kontrolirat će emocije da ne proširi paniku, izbrojat će do deset i krenuti u akciju - polako i sigurno.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Uspijeva ostati jak ako njega ili bližnje zadese nedaće. Možda neće uvijek uliti nadahnuće ili ohrabrenje spretno odabranim riječima, ali će djelima dati dobar primjer. Glavni mu je nedostatak početna sporost, no kad se pokrene, nezaustavljiv je.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Djevica se u početku krize usplahiri, ali se potom pribere i aktivira svoje značajne intelektualne potencijale. Naljutit će se ako joj dođete s trivijalnim problemom, no ako se radi o bitnim stvarima, moći ćete se osloniti na nju. Samo je nemojte previše ispitivati.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Rak ne želi odrasti, no ako ga okolnosti prisile, učinit će to munjevito. Donosi odluke vođen intuicijom i dobro razabire što je ispravno, a što pogrešno. Ako vam se svijet ruši, obratite se prijatelju Raku i dobit ćete opipljivu podršku i upotrebljiv savjet.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Donosi glas razuma u kaotičnim situacijama. Stabilnost, uravnoteženost i diplomatičnost omogućuju joj da se uspješno suoči s problemima. Ali više s tuđima nego sa svojima. Zadesi li je kriza, naročito ako se tiče ljubavi, ona je ta kojoj će trebati pomoć nekog razumnog.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia