MIŠLJENJA SU PODIJELJENA

Posve neočekivano: Veliki povratak beauty trenda koji smo nekad obožavali

07.09.2021 u 19:58

Bionic
Reading

Sjajilo za usne krajem 90-ih i početkom milenija bio bi je apsolutni must have u kozmetičkim torbicama te je gotovo posve u jednom trenutku zasjenio ruževe

Da su modni i beauty trendovi nepredvidljivi uvjerili smo se puno puta, pa smo bili često svjedocima najneočekivanijih povrataka poput primjerice omraženih biciklističkih hlača, čarapa u kombinaciji s loafericama ili pak donedavno nepoželjnih pramenova s kontrastnim efektom.

Sad je pak red došao na nekad vrlo popularna sjajila koja su prije 20-ak godina bila veliki hit.

Ako ste nekad voljeli nositi sjajila onda će vas vijest o njihovom velikom povratku na beauty scenu oduševiti.

Naime, prema podacima aplikacije za kupnju Klarna, sjajilo za usne sada se vraća u velikom stilu.

Kako je već neko vrijeme u fokusu modne i beauty industrije razdoblje 90-ih i 2000-ih, posve je logično kako je odjednom poraslo zanimanje i za ovim beauty proizvodom.

Klarna se sad pozabavila aktualnim trendovima u sektoru ljepote, a prema najnovijim podacima, sjajilo za usne vraća se u velikom stilu.

Kupnja sjajila za usne porasla je za 17 posto koji se nastavlja na aktualne trendove prirodnijeg make upa.

Osim toga, sjajilo usne čini većima i naglašenijima, a vrlo se lako nanosi. Pristaje uz svaki make up, posebno ako volite naglasiti dramatičnije naglasiti oči.

Što se tiče trendova, najtražnije su tzv. nude nijanse ili one boje mesa - i ne brinite današnja sjajila ne stvaraju neugodni efekt ljepljivih usana već njeguju usne i ugodno ih hidratiziraju.