ZANOSNA ŠPANJOLKA

Prelijepa Penelope Cruz sve je očarala u haljini koja će inspirirati buduće mladenke koje ne vole klasične vjenčanice

07.09.2021 u 12:58

Bionic
Reading

Penelope Cruz, lijepa glumica koja je za ulogu u filmu 'Vicky Cristina Barcelona' dobila nagradu Oscar, uvijek plijeni glamuroznim stajlinzima na crvenom tepihu pa nije razočarala niti na venecijanskom filmskom festivalu

Tamnokosa Španjolka koja je ostvarila niz impresivnih uloga i u Hollywoodu, bila je bez sumnje među najbolje odjevenim uzvanicama na crvenom tepihu 78. Mostre.

Lijepa Penelope kao i uvijek bila je pojam elegancije u kreaciji koja je malo koga mogla ostaviti ravnodušnim.

Vjerna svojem stilu, zgodna 47-godišnja Španjolka pametno bira kombinacije koje laskaju njezinoj figuri, pa je bez problema zasjenila konkurenciju i na crvenom tepihu u Veneciji.

  • +5
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: RUNE HELLESTAD / UPI / Profimedia

U predivnoj Chanelovoj bijeloj haljini asimetričnog kroja na šavovima ukrašenoj biserima s tri bogata volana, Penelope je bila zvijezda večeri.

Glamurozna kreacija mogla bi inspirirati mnoge mladenke koje bi voljele izgovoriti sudbonosno 'da' u bijelom, ali ne u tradicionalnoj haljini krinolina kroja već u nečemu originalnijem i s elegantnijom siluetom.

Ovaj glamurozni look dodatno je naglasila ružem u smeđim tonovima, smokey eyes očima i visokom punđom, a u stajling dostojan crvenog tepiha savršeno se uklopio i efektan nakit te pismo torbica.

Slavnoj se glumici na premijeri filma 'Competencia Oficial' pridužio i kolega Antonio Banderas u elegantnom crnom odijelu.

Inače, u tom filmu u režiji Gastona Duprata i Mariana Cohna, osim Cruz i Banderasa, glumi i Oscar Martínez.