BREND ZA SVA VREMENA

Udobnost joj je na prvom mjestu: Cameron Diaz ne izlazi iz kultnih natikača čija popularnost ne opada

07.09.2021 u 12:13

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Cameron Diaz koja je nedavno proslavila 49. rođendan, otkako je s cijelim svijetom podijelila najsretniju vijest da je postala mama, njeguje posve drukčiji stil

Filmska zvijezda s A-liste posve se povukla iz svijeta showbizza no čini se da to nimalo ne nedostaje lijepoj Cameron koja ne krije sreću svojim obiteljskim životom sa suprugom Benjijem Maddenom, član nekad popularnog pop punk benda The Good Charlotte i njihovom kćerkicom Raddix koja je na svijet došla u prosincu 2019.

Iako sad živi mirnim obiteljskim životom, Cameron je i dalje omiljena meta fotografa koji je prate u stopu.

Slavnu plavušu koje se mnogi sjećaju po ulogama u filmovima 'Maska', 'Bande New Yorka', 'Nebo boje vanilije' ili 'Čuvarica svoje sestre', spomenimo neke, u slobodno se vrijeme najbolje osjeća u ležernim kombinacijama koje uključuju traper.

Holivudska zavodnica iskombinirala je minimalističku crnu haljinu trendi kroja s traper jaknom i košuljom od ispranog denima, a ovu je ležernu kombinaciju zaokružila najpoželjnijim natikačama čija je popularnost rapidno rasla i tijekom pandemije.

  • +4
Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je naravno o udobnim natikačama s dva remena, modelu Arizona poznatog njemačkog brenda Birkenstock od brušene kože kakve obožavaju brojne poznate zvijezde poput Reese Witherspoon, Vanessa Hudgens, Julianne Moore, Michelle Pfeiffer...

Casual frizura i minimalistički make up zaokružili su ovaj look omiljene glumice.

Inače, gostujući u talk showu kolege glumca Kevina Harta, 'Hart to Heart', Cameron je priznala kako se na odlazak iz svijeta showbizza, odlučila jer zbog glume i filmova koje je snimala, jednostavno nije imala vlastiti život.

'Sada sam tu gdje sam željela biti i ovo me ispunjava više nego išta što sam napravila u životu. Imati obitelj, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za obitelj, to je najbolja stvar na svijetu. Više nemam ono što je potrebno dati da bi film uspio, sva moja energija je ovdje', poručila je Cameron koja je 30. kolovoza proslavila 49. rođendan.