pun pogodak

Ako ste se ikada pitali kako izgleda savršena haljina, pogledajte ovu ljepoticu: Olivia Palermo ima prekrasan stajling, nosiv i u prvim danima jeseni

07.09.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Najpoznatija modna influencerica na svijetu, Olivia Palermo, ulicama New Yorka prošetala je haljinu čiji dizajn odlično spaja i kombinira različite boje i printeve. Njujorška 'it djevojka' još jednom je pokazala kako ima dobro uvježbano oko za doista upečatljive stajlinge

Haljina je jedan od onih odjevnih predmeta koji omogućuje da u tren oka budemo dotjerani i odjeveni od glave do pete. Stoga ni ne čudi da su upravo haljine najčešći modni izbor zaljubljenica u modu. No, za dobar stil važno je odabrati pravu, a obožavanoj modnoj influencerici Oliviji Palermo to doista ide od ruke. Njujorška 'it djevojka' za različite prigode, bilo za službena događanja ili casual izlaske, vrlo rado bira haljine koje su jedno od značajnih obilježja njezinog stila.

Svojim najnovijim stajlingom Olivia je sada ponovno oduševila, a na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija na kojima je svu pažnju privukla prekrasna haljina. Izrađena od svile u kamenom bež tonu, midaksi kroja te s dugim, na krajevima blago puf rukavima, na haljini su sjajno kombinirani crveni, crni, plavi i zlatni uzorci pomalo orijentalnog prizvuka. Haljina prošivena ispod bedara ima doista upečatljiv kroj s gornjim užim te donjim širokim dijelom te djeluje vrlo elegantno, ali i romantično.

Dizajn haljine potpisuje kolumbijska dizajnerica Silvia Tcherassi, a ovaj model nosi naziv Caronia te se prodaje po cijeni od 1 320 eura (oko 9 900 kuna). Kako bi upotpunila izgled, Olivia je odabrala crne sandale s visokim potpeticama s potpisom Christiana Louboutina i ručno izrađenu torbu popularne marke Mehry Mu. Vrlo jednostavni modni dodaci odlično su upotpunili stajling no nisu zasjenili prekrasnu haljinu kao glavnu zvijezdu ove kombinacije.

Ovakav model haljine odličan je za kasno ljeto, ali i nepogrešiv izbor za jesenske dane. Kombiniranje s čizmama te dodavanje sakoa ili trendi jakne u tren oka kreirat će odličan stajling za hladnije dane.

  • +2
Midaksi haljine i suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo