ZLATA VRIJEDAN SAVJET

Postoji puno lakše i praktičnije rješenje: Tek sada shvaćamo da lampice svake godine stavljamo na pogrešan način

09.12.2020 u 23:18

Bionic
Reading

Iako bi u pravilu trebalo čekati do Badnje večeri, s prvim danom prosinca mnogi požuruju ukrasiti svoje domove, a najuzbudljiviji trenutak dekoriranja interijera zasigurno je kićenje božićnog drvca. Stručnjakinja za uređenje prostora na TikTok-u je otkrila kako većina to radi na pogrešan način

Osim kuglica raznih oblika, boja i tekstura, mašni i girlandi, neizostavan dodatak svakog božićnog drvca su lampice. Iako možda mislite da ste s godinama postali stručnjak u kićenju bora, video stručnjakinje za uređenje prostora Clare Hooper uvjerit će vas u suprotno.

Njezini savjeti koje je podijelila sa svojim pratiteljima na TikTok-u zaista su revolucionarni. Ne samo da će vam lampice nakon Božića biti lakše skinuti, već ih je na ovaj način i puno lakše staviti.

Umjesto da se zajedno s lampicama vrtite okolo naokolo božićnog drvca, Clare savjetuje da ih postavljate okomito, od vrha do dna i tako dok ne ostanete bez lampica.

'Kićenje božićnih drvca nekada je bio moj posao. Uvijek smo koristili cik-cak metodu. Na ovaj način svjećice nećete morati trošiti na stražnji dio bora, koji se ni ne vidi, a uštedjet ćete si vrijeme kada ih budete skidali', rekla je Hooper u svom videu koji broji nevjerojatnih 2,4 milijuna pregleda i preko 117.000 lajkova.

  • +8
Adventski vijenci za stol ili vrata Izvor: Profimedia / Autor: Artur Widak / ddp USA / Profimedia

Ukoliko želite sami napraviti ukrase za svoje božićno drvce, možda vam se svide ove DIY zvijezde od papira, a OVDJE saznajte kako napraviti trenutno najpopularnije ukrase - dehidrirane ploške naranče.