KULTNI KOMAD

Postao je statusni simbol: Jennifer Lopez pokleknula pred najpoželjnijim kaputom na modnoj sceni

29.11.2021 u 11:51

Bionic
Reading

Iako se priklanja modnom maksimalizmu u gotovo svakoj prilici, latino diva ponekad iznenadi jednostavnim izdanjima kao onim za ponovni susret sa svojom novom-starom ljubavi, holivudskom zvijezdom Benom Affleckom

Dežurnim paparazzima ovaj zvjezdani par nije uspio pronaknuti na ulicama Beverly Hillsa nakon što su nekoliko tjedana proveli odvojeni na različitim filmskim setovima.

Osim javnim izmjenjivanjem nježnosti s oskarom nagrađenim Affleckom, 52- godišnja Lopez plijenila je pažnju pomalo netipičnim izdanjem za vlastiti modni izričaj.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baš poput brojnih dama i latino diva svjesna je visokog statusa kojeg na svjetskoj modnoj sceni imaju kaputi s potpisom talijanske modne kuće Max Mara, a upravo je njegov kultni model Manuela u potpunosti dominirao njezinim večernjim stajlingom.

S dodatkom remena i u boji devine dlake, ovaj modni klasik Jennifer je vješto naglasila komadima poput narančastih sandala s PVC detaljem, sjajnom torbicom s metalnim remenom i blještavom verzijom svojih omiljenih naušnica ringova.

  • +12
Poznati u Max Mara kaputima Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia