ZANOSNA PEPELJUGA

Poput moderne princeze: Prelijepa brineta priredila pravu modnu čaroliju

07.05.2019 u 13:45

Bionic
Reading

Mlada glazbenica i glumica Zendaya koja se proslavila ulogom u teen hit seriji 'Shake It Up' s Bellom Thorne nastavlja graditi uspješnu karijeru u Hollywoodu

Zgodna Amerikanka može se pohvaliti i neobičnim stilom i originalnim pristupom modi pa ne čudi da je mnogi svrstavaju među najbolje odjevene holivudske zvijezde.

  • +22
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta zna kako se privlače pogledi na crvenom tepihu no to je uvijek s puno ukusa te nikad ne prelazi granicu dobrog ukusa.

Zendaya Coleman voli upečatljive kreacije i redovito je među najbolje odjevenim uzvanicama, a na ovogodišnjoj Met Gali je sve ostavila bez daha odabravši haljinu dostojnu princeze s potpisom Tommyja Hilfigera čije je novo zašitno lice.

MET GALA

Klasika je vječna: Ove poznate ljepotice nisu igrale na kartu kiča i golišavosti

Pogledaj galeriju

I dok su njezine showbizz kolegice uskočile u golišave kreacije koje su malo toga ostavljale mašti, zgodna brineta je sve očarala u svojoj bajkovitoj haljini.

  • +10
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što je izgledala očaravajuće u stajlingu nadahnutom pričom o Pepeljugi, mlada je ljepotica uz pomoć svog stilista izvela pravu čaroliju na crvenom tepihu pa joj je haljina u jednom trenutku zasvijetlila. Kako bi sve bilo kao u bajci, Zendaya je ispustila i staklenu cipelicu pri dolasku.

'Kraljica', 'Prava princeza', 'To je pravi peformans', svi su bili oduševljeni na Twitteru outfitom mlade zvijezde.

Inače, mlađahnu ljepoticu kojoj mnogi predviđaju sjajnu budućnost, vidjet ćemo i u novoj HBO-ovoj seriji Euphoria, adaptaciji istoimene izraelske serije.