IT MODEL

Slavne dame ne mogu se zasititi ove haljine vrijedne 78 tisuća kuna

07.03.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine ugledana na modnoj pisti, raskošna dvobojna haljina s potpisom američkog dizajnera Marca Jacobsa preko noći postala je veliki hit

Predstavljena u sklopu nove proljetne kolekcije Marca Jacobsa, dramatična haljina maxi kroja s volanima ukrašenim perjem i halter ovratnikom uspjela je u potpunosti osvojiti neke od najpoznatijih dama iz svijeta Hollywooda.

Haljina s potpisom Marca Jacobsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U spomenutoj žuto-ružičastoj kreaciji, čija cijena iznosi vrtoglavih 78 tisuća kuna, prva je ugledana 22- godišnja glumica i pjevačica Zendaya koja se u njoj krajem prošle godine pojavila na glamuroznom događanju u organizaciji brenda nakita Ame.

Nešto kasnije u identičnoj haljini na naslovnici uglednog magazina Architectural Digest ugledana je najmlađa članica klana Kardashian i novopečena milijarderka Kylie Jenner. U spomenutom izdanju magazina specijaliziranom za interijere, 21- godišnja beauty mogulica otvorila je vrata svog raskošnog doma u Los Angelesu pozirajući u efektnoj haljini Marca Jacobsa na baršunastom sivom tabureu u dnevnom boravku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

thank you @archdigest ✨💛

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Posljednja dama koja nije odoljela novoj 'it' haljini s potpisom Marca Jacobsa postala je američka glazbenica Lizzo koja je u njoj ugledana u modnom editorijalu novog izdanja magazina Allure.