TOP LJESTVICA

U žestokoj konkurenciji: Evo tko je ponio titulu najbolje odjevene dame ove godine

12.10.2018 u 09:44

Bionic
Reading

U konkurenciji najbolje odjevenih dama, među kojima su i poznate fashionistice poput Cate Blanchett, Zendaye ili Sarah Paulson, na ljestvici najbolje odjevenih dama po izboru InStylea prvo mjesto je zauzela latino diva Jennifer Lopez

Dobro je poznato to da stil ne čini samo odjeća, već i to kako je nosite, što jako dobro znaju holivudske kraljice stila te nas oduševljavaju svojim modnim izborima na crvenom tepihu.

Zendayine modne igre nadahnute avangardom, klasična elegancija Sarah Paulson ili senzacionalni stajlinzi Jennifer Lopez izazivali su samo pozitivne ocjene, pa ne čudi da su se ove uvijek pomno dotjerane dame našle na popisu najbolje odjevenih po izboru InStylea.

Glumica Sarah Paulson, osim što je briljirala ulogom u 'Ocean's 8', zadivila je svojim stajlinzima na premijeri tog filma pokazavši da modu zbilja ima u malom prstu.

Nije se libila ni neonskih boja u kreacijama s potpisom slavnih modnih kuća Prada ili Valentino, a za dobar stil ključno je i pomalo riskirati.

'Kad se previše trudite zadiviti odjećom, to nikad ne izgleda dobro i autentično. Stil treba održavati i vaše raspoloženje, to je način na koji se izražavate bez riječi', kaže Paulson.

Glumica njemačkog podrijetla Diane Kruger, koja se često nalazi na vrhovima ljestvica najbolje odjevenih, kaže kako nikad ne nosi nešto u čemu se ne osjeća dobro.

Ljestvica najbolje odjevenih dama u 2018. godini:

1. Jennifer Lopez

Zavodljiva glumica i pjevačica i u svojim 50-ima ne odustaje od kombinacija koje više otkrivaju nego skrivaju, a voli stajlinge koje je nemoguće ne primijetiti. Vrtoglave pete, dekoltei ili kreacije pripijene uz tijelo, što mnogi izbjegavaju, Jenny From The Block itekako rado nosi.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

2. Cate Blanchett

Njezin je stil sofisticiran i avangardan, a lijepa se Australka sjajno snalazi u kombinacijama od baršuna, ukrašenima perjem, šljokicama... I uvijek je nova i drukčija.

  • +10
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

3. Zoë Kravitz

Lijepa kći glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet modu shvaća kao igru, a njezin je stil potpuno nepredvidljiv. 'Stajlinzi su joj povezani s raspoloženjem', kaže stilist Andrew Mukamal o mladoj glumici totalno otkačenog stila.

  • +7
Zoë Kravitz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

4. Zendaya

Mlada zvijezda koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Shake It Up' polako gradi respektabilnu karijeru u Hollywoodu, a modni kritičari ne prestaju hvaliti njezin stil u kojem ne manjka sklonosti eksperimentiranjima i modnim iskoracima.

  • +10
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

5. Rihanna

Putena pjevačica s Barbadosa iznova potvrđuje svoju reputaciju modne kameleonke koja modu doživljava kao igru. Uvijek drukčija, RiRi je vječita modna inspiracija.

  • +6
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

6. Sarah Paulson

Glumica neobičnog stila ove godine pokazala je niz stajlinga u upečatljivim nijansama zasluživši samo pozitivne ocjene za njih.

  • +28
Sarah Paulson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

7. Kristen Stewart

Mlada glumica koja se proslavila ulogom u 'Sumrak sagi' uspješno spaja rokerski stil i ženstvene komade i to radi jako, jako dobro.

  • +8
Kristen Stewart Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

8. Charlize Theron

Plavokosa glumica rođena u Južnoafričkoj Republici osvaja neobičnim kombinacijama klasike i otkačenih komada, a ne libi se ni pomalo riskantnih stajlinga u kojima izgleda fantastično.

  • +10
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

9. Liya Kebede

Egzotična manekenka, glumica i dizajnerica, osim ljepotom, plijeni neobičnim modnim stilom, zahvaljujući čemu je postala ljubimica modnog svijeta.

  • +2
Liya Kebede Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

10. Nicole Kidman

Kraljica crvenog tepiha s vremenom je svoj stil izbrusila do savršenstva, a njezini su modni odabiri redom profinjeni, glamurozni i uvijek komplimentiraju njezinom porculanskom tenu i vitkoj figuri.

  • +10
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, među 50 najbolje odjevenih prema izboru InStylea našle su se i Yara Shahidi, Millie Bobby Brown, Kerry Washington, Margot Robbie, Jane Fonda, Constance Wu, Lily Collins, Brie Larson, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Janelle Monáe, Carolyn Murphy, Michelle MonaghanNaomi Watts, Lupita Nyong'o​​​​​​​, Reese Witherspoon i dr.