MAGNET ZA POGLEDE

Slavna brineta ukrala svu pozornost u otkačenoj haljini

23.04.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih zvijezda, 21-godišnja pjevačica i glumica Zendaya nije željela propustiti novo izdanje njujorškog festivala Beautycon, velike lifestyle konferencije koja se, osim u New Yorku, tradicionalno održava u Los Angelesu i Londonu

Na drugom danu festivala Beautycon svu pozornost javnosti uspjela je pridobiti mlađahna Zendaya koja, osim pjevanjem i glumom, svjetsku prepoznatljivost može zahvaliti osebujnim stilom odijevanja kad je riječ o svečanim događanjima.

  • +8
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Titulu jedne od najbolje odjevenih mlađih članica Hollywooda ponovno je dokazala uskočivši u bijelu haljinu od gotovo prozirne tkanine koju je ukrašavao otkačen umjetnički print upečatljivih boja.

  • +8
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zahvaljujući visokom prorezu, kreacija jednostavne siluete otkrivala je Zendayin odabir crvenih stiletto štikli u špic, a cjelokupno izdanje oplemenila je naušnicama ringovima, zalizanim repom svezanim u pletenicu i efektnim make-upom.

U svijetu slavnih lijepa Zendaya poznata je po odabiru kreacija relativno nepoznatih imena u modnoj industriji, a njezina jedinstvena haljina djelo je švicarske modne kuće Akris, specijalizirane za luksuzne odjevne komade i modne dodatke.

Objavu dijeli Akris (@akrisofficial)

Za Zendayino dobitno izdanje na crvenom tepihu i ovaj je put zaslužan Law Roach, modni stilist koji se tradicionalno brine o njezinom izgledu na svečanim događanjima, a osim odijevanja slavnih ljepotica, on već nekoliko sezona nastupa u ulozi člana žirija šoua 'Američki top model' bivše manekenke i poduzetnice Tyre Banks.