posve u bijelom

Ponovila stajling iz Zagreba: Kraljica Letizia blistala u chic poslovnom izdanju

23.06.2023 u 09:00

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica u Zagrebu je oduševila u snježno bijelom odijelu koji je sada odlučila ponovno izvući iz bogate garderobe

Španjolska kraljica Letizia odlučila je napraviti maleni odmak od haljina, svog omiljenog modnog odabira, te je za svečanost u Madridu odabrala poslovno bijelo odijelo koje je zračilo chicom i elegancijom.

Lijepa 50-godišnja Letizia s kraljem Felipeom VI. susrela se predstavnicama udruge Princeze Asturije u Madridu gdje je privlačila pozornost u dojmljivom posve bijelom izdanju.

Kraljica je birala snježno bijeli komplet hlača širokog kroja i sakoa, ispod kojih je nosila otmjenu bijelu majicu s čipkastim detaljima. Stajling je zaokružila bež stiletticama i zlatnim naušnicama.

Ako vam se čini da ste ovaj stajling već imali prilike vidjeti - u pravu ste!

Naime, Letizia je istu kombinaciju nosila prošlog mjeseca prilikom posjete Sanji Musić Milanović u Zagrebu. Hrvatska prava dama početkom svibnja ugostila ju je na Kongresu o prevenciji pretilosti u dječjoj dobi, a španjolska kraljica tada je zablistala upravo u ovom elegantnom odijelu, s malenom razlikom nošenja zlatne torbice.

POSJET ZAGREBU

Monokromatska izdanja: Kraljica Letizia i prva dama Hrvatske vjerne modnim klasicima

Pogledaj galeriju

U drugoj prilici tijekom iste posjete, modno se uskladila sa Sanjom Musić Milanović kada su dvije prve dame birale otmjena monokromatska izdanja. Kraljica Letizia briljirala je u minimalističkoj svijetloplavoj haljini, istaknuvši vitku figuru, dok je supruga predsjednika RH Zorana Milanovića za tu prigodu odabrala fantastično ljubičasto odijelo.