mladenački look

Nešto posve drugačije: Kraljica Letizia u cargo hlačama od 25 eura

13.06.2023 u 14:16

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / THORTON/PICTURE PRESS EUR / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizija uputila se u službeni posjet Kolumbiji, a ni ovoga puta njezina modni izbor nije prošao nezamijećeno. Haljine, suknje i kombinezone kakve inače bira ovog puta zamijenio je znatno ležerniji stajling i cargo hlače koje su se našle u prvom planu

Kraljica Letizia odletjela je u Cartagenu kako potaknula suradnju i iz prve ruke saznala o radu koji Španjolska poduzima kako bi pomogla razvoju tog područja. U zračnoj luci dočekala ju je kolumbijska prva dama Veronica Alcocer, a Letizia je pažnju privukla stajlingom.

Španjolska kraljica inače pomno pazi da svaki stajling do posljednjeg detalja uskladi s tipom događaja kojem prisustvuje, a za ovakve vrste putovanja najčešće bira casual modne komade. Kao i u prethodnim dolascima ovog tipa, španjolska kraljica je posegnula za jednostavnim odjevnim komadima neutralnih tonova koji su u kontrastu s formalnim crvenim prslukom te koji ne privlače posebnu pozornost kako bi se pažnja usredotočila na ono što je uistinu važno.

Za posjet Kolumbiji Letizia je posegnula za najklasičnijim, baznim komadima. Tako je običnu bijelu košulju lišenu ikakvih detalja kombinirala s cargo hlačama boje pijeska i Panama Jack gležnjačama. Bila je to vrlo skladna, diskretna kombinacija savršena za tu priliku.

Ipak, ovog puta modni zaljubljenicima i pratiteljima stila španjolske kraljice pažnju su privukle bež cargo hlače, identičan model kakav nosi i njezina kćer Leonor, samo u drugoj boji.

Viralni dizajn koji trijumfira među generacijom Z

Riječ je o basic modelu vojničkog stila i detalja visokog struka, ravnih nogavica i dvostrukim bočnim džepovima. Letizia, kao i njezina kćer Leonor, ovaj model našle su na policama brenda Stradivarius, a kako na web stranici samog brenda, ovaj model hlača postao je mega popularan zahvaljujući TikToku. Ovaj model hlača trenutno je dostupni u šest različitih boja, a prodaje se po cijeni od 25,95 eura.

I dok se kraljica odlučila za boju pijeska, njezina starija kći, princeza Leonor, ima svjetliji model koji je nosila tijekom posjete Cadavedu povodom dodjele nagrada princeze od Asturije prošlog listopada, a nosila ih je uz ružičasti pulover i bijele tenisice.

  • +11
Kraljica Letizia, princeze Sofia i Leonor Izvor: Profimedia / Autor: R.SMITH / SIPA PRESS / PROFIMEDIA