SUSRET U ŠPANJOLSKOJ

Modni sraz dviju kraljica: Letizia i Rania pokazale svoje najbolje stajlinge

19.06.2023 u 21:00

  • +7

Kraljica Rania i kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Rania i Letizia odavno slove za najbolje odjevene kraljice, stoga ne čudi da je njihov susret izazvao veliku pozornost, a najveća pažnja usmjerena je prema kombinacijama koje su odabrale za ponovni susret, ovoga puta u Španjolskoj

Nakon što je španjolska kraljica Letizia, sa suprugom, kraljem Felipeom VI, bila jedna od uzvanica na jordanskom kraljevskom vjenčanju, održanom u Ammanu, kraljica Rania uzvratila je susret i sa najmlađim sinom, princem Hashemom bin Abdullahom, posjetila Madrid.

Razlog njihovog posjeta zapravo se krije u jačanju bilateralnih veza između Jordana i Španjolske, no ono na što se većina fokusirala, budući da je riječ o najbolje odjevenim kraljicama, ali i jednim od najbolje odjevenih žena svijeta, bio je njihov modni odabir.

50-godišnja kraljica Letizia odabrala je cvjetnu haljinu midi dužine s potpisom Diega Estrade, koja je savršeno istaknula njezinu vitku liniju, a sjajno joj je pristajala i kombinacija crvene, boje breskve i plave, koje su se miješale. Da voli ljeto i boje pokazala je iskombiniravši uz to cipele svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Ističe figuru: Model haljine koju nosi kraljica Letizia nikad ne izlazi iz mode

Pogledaj galeriju

Riječ je o modelu slingback sandala u jarkoružičastoj boji s tankim visokim potpeticama, a uz tu kombinaciju odlično su se uklopile naušnice Gold & Roses, čija je cijena nešto više od 1500 eura.

Za razliku od nje, kraljica Rania izgledala je sofisticirano i elegantno u crnoj haljini dugih rukava sa zanimljivim detaljima. Riječ je o Diorovoj haljini koji u predjelu struka ima decentno izvezene leptire, čime se dodatno naglašava struk, a šik detalji izvezeni su i oko vrata.

  • +4
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Kako bi unijela malo živosti, odabrala je nježnoružičastu Fendi kožnu torbicu, koju je već pokazala, ali i omiljene joj prugaste Manolo Blahnik salonke s visokom potpeticom kao i YSL ružičaste sunčane naočale.