URAN UNOSI NEMIR I NERED

Pomrčina Mjeseca u Lavu pomaže u raščišćavanju prisnih odnosa

20.01.2019 u 19:38

Bionic
Reading

Pun Mjesec u ponedjeljak 21. siječnja u 6.17 sati ujutro na prvom stupnju Lava praćen je potpunom pomrčinom Mjeseca. Kao i običan puni Mjesec, ali snažniji, pomrčina usmjerava pažnju na vaše osjećaje, bliske odnose, dom i obitelj. Spoznaje do kojih ćete doći tijekom punog Mjeseca dovest će vas do skorog zbacivanja emocionalnog tereta koji se nakupljao prijašnjih mjeseci

U ponedjeljak i utorak mogli biste biti izloženi emocionalnim ispadima prijatelja i rodbine, što će vas ponukati da razmotrite kvalitetu i perspektivu odnosa u kojima se nalazite. Neskladne energije između Sunca, Mjeseca i Urana omest će vas u donošenju ispravne odluke dok sredinom tjedna ne prođe utjecaj uštapa.

Nova poznanstva sklopljena ovih dana mogla bi vam zadovoljiti žudnju za uzbuđenjima, ali i unijeti nered u život. Taktizirajte i ne obavezujte se u ljubavnom ili prijateljskom smislu ni prema kome najmanje do četvrtka.

Uran unosi nemir i nered

Budući da je Uran u agresivnom položaju prema Mjesecu i Suncu, predstoji vam nekoliko dana pobune, neizvjesnosti i neočekivanih okolnosti. Bit ćete siti rutine i prijemčivi na sve što je novo i svjetlucavo.

Teško ćete se opuštati zbog uznemirenosti ili slutnje da se nešto krije iza ugla. Iznenađujući događaji ispunjavat će vas tjeskobom i usplahirenošću. Te će vas emocije navoditi na nepromišljene i agresivne postupke. Potrudite se suzdržati i odoljeti napasti.

Ovaj će puni Mjesec najjače utjecati na rođene pet dana prije i poslije 21. siječnja, 21. travnja, 23. srpnja i 23. listopada. Oni će biti pogođeni ne samo Mjesečevom mijenom nego i Uranom na početku Bika. Savjetujemo im da se do sredine tjedna povuku na sigurno i ničim se ne ističu.

fotke za pamćenje

Fascinantni prizori pomrčine Mjeseca iz cijele Europe

Pogledaj galeriju