PRKOSI MODNIM PRAVILIMA

Pomiče granice: Slavko Sobin odjenuo se poput slavne glumice

31.10.2017 u 12:59

Bionic
Reading

Na predstavljanje kolekcije Erdem x H&M Slavko Sobin stigao je odjeven u satensko odijelo nalik pidžami, identično onom kakvo je samo nekoliko dana ranije nosila glumica Kirsten Dunst

Glumac Slavko Sobin bio je jedan od rijetkih muškaraca na premijernom predstavljanju dugo iščekivane kolekcije Erdem x H&M koja je u ponedjeljak organizirana isključivo za odabrane uzvanike u zagrebačkoj kavani Corso.

Hrvatski glumac je na svečano predstavljanje kolekcije stigao u društvu najbolje prijateljice, mješanke Bube koja je redovito glavna zvijezda na glumčevom Instagramu, no Buba je ipak morala pričekati dok je njezin vlasnik pozirao ispred kamera s kolegicom Juditom Franković i Jelenom Rozgom.

  • +60
Poznati na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Dobro raspoloženi trio imao je privilegiju nositi odjevne komade iz najiščekivanije kolekcije koja će u prodaji biti dostupna od 2. studenog. Iako je Jelena Rozga nosila najtraženiji komad, pažnju joj je ukrao Slavko Sobin.

Ono što je svima zapelo za oko njegov je atipičan stajling koji je svakako izazvao zanimanje. Glumac je na predstavljanje kolekcije stigao u satenskom pidžama-odijelu cvjetnog printa, jednom od najpoželjnijih trendova kojim su protekle sezone bile zaluđene trendseterice diljem svijeta.

Iako je riječ o kreaciji iz kolekcije predviđenoj za muškarce, složit ćete se da bi malo koji muškarac imao hrabrosti odjenuti komad za koji se grabaju modno osviještene žene diljem svijeta. Odvažan outfit hrvatskog glumca još je više neočekivan kada u obzir uzmemo činjenicu da je identično odijelo nedavno nosila holivudska glumica Kirsten Dunst.

  • +33
Erdem X H&M u New Yorku Izvor: Promo fotografije / Autor: Joe Schildhorn/BFA.com

Iako bi se brojni zlobnici rado nasmijali na glumčev račun, postoje srećom i oni koji podržavaju to što je odlučio stati na kraj rodno obojanim pravilima koja, za razliku od situacije u modnim metropolama, u Hrvatskoj još uvijek vrijede, a mi mu čestitamo na hrabrosti.