UGODNA VEČER

Spontano, kolegijalno i lijepo: Omiljeni glumci uživaju u zagrebačkim ljetnim noćima

06.07.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Tople ljetne noći i metropola prepuna događanja okupile su naša tri glumca, koji su se umjesto ljetnog odmora na nekoj od naših morskih destinacija ipak odlučili za ljeto u gradu. Evo kako se u slobodno vrijeme provode Goran Bogdan, Enis Bešlagić i Slavko Sobin

'Spontano. Kolegijalno. Lijepo' , napisao je ispod zajedničke fotografije objavljene na svom Instagram profilu, naš mladi talentirani glumac Slavko Sobin, koji se jako razveselio susretu s nešto starijim i iskusnijim kolegom Enisom Bešlagićem te Goranom Bogdanom.

Poznati je trojac tako proveo ugodnu ljetnu večer opuštajući se na terasi jednog lokala u samom centru Zagreba.

Spontano. Kolegijalno. Lijepo. @beslagicenis_jedini_pravi #goranbogdan

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Pri povratku iz Amerike gdje je snimao ulogu u trećoj sezoni serije 'Fargo', u kojoj se pojavljuje uz bok velikoj glumačkoj zvijezdi Ewanu McGregoru, Goran je malo usporio tempo i sada uživa u opuštenom druženju s prijateljima.

  • +4
Goran Bogdan Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Istaknuti bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić koji je nakon nekoliko simpatičnih angažmana zaludio hrvatsku publiku, prije nego počne puniti baterije negdje na našoj divnoj obali provodi neko vrijeme u metropoli, a prijateljskom se susretu s kolegama također jako razveselio.

Iako voli provoditi vrijeme na rodnoj Šolti, čini se kako su radne obveze Slavka Sobina ipak prikovale za kontinentalne krajeve, pa je osvježenje potražio u osvježavajućem piću u centru grada kada su se nesnosne vrućine malo spustile. 

Tako je slučajno susreo i dvojicu kolega te su proveli zabavnu večer na otvorenom i uživali u veseloj atmosferi te sigurno pretresali zajedničke glumačke teme.