učvršćivanje i oblikovanje tijela

Poliklinika Milojević prva je poliklinika u Hrvatskoj koja nudi tretmane revolucionarnim Emsculpt aparatom

04.11.2022 u 16:22

Bionic
Reading

Emsculpt - tretman koji koriste zvijezde poput Kim K, JLo, Megan Fox i Olivije Culpo prava je revolucija ako pričamo o tretmanima za učvršćivanje i oblikovanje tijela

Emsculpt, jedna je od najbolje čuvanih tajni hollywoodskih zvijezdi, prvi i jedini originalni aparat koji je postavio 'zlatni standard' kada pričamo o uređajima za oblikovanje tijela, a rezultati su potkrijepljeni desecima kliničkih studija. Naime, brojne studije pokazale su da se volumen mišića povećava za 23%, pri čemu se 16% odnosi na hipertrofiju, odnosno povećanje samog mišića, a 7% na hiperplaziju – nastanak novih mišićnih stanica.

Prvi je i to najbolji tretman na svijetu koji pomaže pacijentima u izgradnji mišića i oblikovanju tijela, neinvazivno. Štoviše, može se koristiti i za potpuno neinvazivan tretman zatezanja stražnjice što je posebno teško postići samim vježbanjem.

Mišići oblikuju tijelo, a Emsculpt vrlo učinkovito ubrzava i rezultate koji se postižu vježbanjem, pomažući vam da u što kraćem roku postignete svoje - 'body goals'.

Emsculpt inducira mišićne kontrakcije, stimuliraju se duboke strukture mišića, a rezultati nisu samo estetski već funkcionalni - gradnja mišića i snaga tijela. Tretiraju se ruke, prednji dio nogu, stražnjica i trbuh. Temelji se na revolucionarnoj Hifem energiji, a sam postupak odvija se samostalno nakon što su aplikatori pričvršćeni. Jedna Emsculpt sesija uzrokuje tisuće snažnih mišićnih kontrakcija koje su iznimno važne za poboljšanje tonusa i snage mišića tretiranog područja. Navedene inducirane mišićne kontrakcije vrlo su intenzivne, pa je mišićno tkivo prisiljeno prilagoditi se takvim, ekstremnim uvjetima. Mišićno tkivo reagira dubokim remodeliranjem svoje unutarnje strukture, što rezultira izgradnjom mišića, a posljedično i smanjenjem masnog tkiva i oblikovanjem tijela.

Naprezanjem mišićnog tkiva započinje proces progresivnog raspada stanica (apoptoza) koji dovodi do postepenog smanjenja sloja masti.

Emsculpt je neinvazivni tretman koji vam pomaže izgraditi mišiće i time tonirati vaše tijelo bez potrebe za iglama, skalpelima ili anestezijom. Hifem energija uzrokuje snažne, supramaksimalne kontrakcije, koje izgrađuju novu mišićnu masu. Za razliku od struje koja aktivira samo prostor između kože i mišića, Emsculpt ide 3 do 7 cm dubine, direktno do mišića. Riječ je o vrlo intenzivnom 'treningu', a najbolji je dio da ga obavljate – dok ležite! Naime, nakon pola sata Emsculpt tretmana, svoje ste mišiće aktivirali kao da ste napravili čak 20 000 trbušnjaka.

Posebno je zanimljiva, a mnogima i jako zgodna činjenica da se za ovaj tretman ne morate svlačiti, tretman djeluje jednako učinkovito i preko vaše svakodnevne odjeće.

Kako bi rezultati tretmana Emsculptom bili što bolji, potrebno je napraviti 4 - 6 tretmana, u razmaku 2 ili 3 dana , a 6 tjedana od zadnjeg tretmana vidimo konačan rezultat. Nakon 6 – 12 mjeseci preporučije se napraviti još 4 tretmana.