10 PRIMJERAKA NA PRODAJU

Pogledajte upotrebljivu repliku motocikla iz Trona

06.12.2010 u 13:24

Bionic
Reading

Ako ste fan znanstvene fantastike, tada sigurno nećete propustiti pogledati filmskog nasljednika Trona, a ako pritom preferirate vožnju na dva umjesto četiri kotača, onda sumnjamo da će vam promaći atraktivni svjetlosni motocikli

Da mašta ne poznaje granice, dokazala nam je ekipa Parker Brothers Choppers iz Floride koja je proizvela repliku filmskog motocikla koja svakim detaljem izgleda kao da je sišla s velikog platna. Prednost je i što je riječ o potpuno funkcionalnoj replici, a da stvar bude bolja, ova je i, premda nemamo pojma na koju foru, homologirana za cestovnu uporabu!

Pogledajte video koji donosimo u nastavku kako biste se uvjerili da nije riječ o najupravljivijem motociklu koji smo ikada vidjeli, no s obzirom na to da se pod atraktivnom vanjštinom krije 1.000-kubični V-motor iz Suzukija TL, ne sumnjamo da je brz kao munja kad je u pitanju pravocrtno kretanje.

Neupravljivost nije i jedini problem američkog motocikla, već također limitirana serija i paprena cijena. Parker Brothers Choppers proizvest će svega deset primjeraka, a svaki će koštati 55.000 američkih dolara.