29. lipanj

Podržite event s dobrom pričom i pomognite napuštenim psima!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Azili za napuštene pse u Hrvatskoj često su prenapučeni, uvjeti u njima daleko su od idealnih a mnogi egzistiraju jedino zahvaljujući trudu i vremenu volontera

Kako bi im se pomoglo, audio-vizualni kolektiv No Balance će u subotu 29. lipnja na novoj Art Park lokaciji organizirat prvi u seriji donacijskih eventa pod imenom Good Cause.

Naziv eventa već sam po sebi šalje jasnu poruku, a u to ime ovaj će se put skupljati novac za Udrugu Rina koja svakodnevno brine o napuštenim psima, a ponajviše o starijim psima te psima s invaliditetom. Ako niste u mogućnosti podržati dolaskom i donacijom na samom događaju, uvijek možete posjetiti njihovu Facebook stranicu i pomoći kroz druge načine. Životinje i volonteri biti će jako zahvalni!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Borut Planinc

Kako No Balance kolektiv preko 4 godine uspješno organizira dnevne i noćne programe, tako ne planiraju stati ni na samo jednom dobrotvornom eventu već se nadaju seriji od nekoliko okupljanja godišnje i skupljanju novca za brojne Hrvatske udruge koje brinu o životinjama. Glavni partner projekta je Art Park Zagreb koji se već pobrinuo da Ribnjak ovog ljeta bude cool uređen sa zavidnom ponudom pića, dok će se Platinum Hrvatska i Capa Pet Bistro pobrinuti da i vaši psi omaste brk. Kako bi ova dobrotvorna priča imala i službenu kutiju u koju ćete moći ubaciti koju kunu za najdraže nam pse, pobrinuti će se Laserplexx. Vjerojatno ne treba posebno napominjati - event je iznimno dog friendly, a glazbu će birati poznate lokalne DJ snage i veliki fanovi životinja: El Commando, Funk Guru, Kornet, Pytzek i Tikach.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Borut Planinc

Ponesite dekicu, dlakavog četveronožnog prijatelja i podržite ovu hvalevrijednu priču, a više o Good Cause eventu saznajte na stranici.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!