STATEMENT MODELi

Podići će i najobičniji look: Najljepše sandale sezone za stajlinge koji će se pamtiti

07.05.2023 u 12:11

Bionic
Reading

S novom sezonom svadbenih slavlja pred nama, idealno je vrijeme za osmišljavanje dobitnih stajlinga. Odabir cipela po mnogima je jednako bitan koliko i ono što planirate odjenuti, a poznati brendovi potrudili su se da ove svadbene sezone zadovolje svačiji ukus kada govorimo o sandalama

Vjenčanja su skupa, čak i za goste, no pristupite li mudro kupovini komada za svadbena slavlja, nikako nećete požaliti.

Investirajte u kvalitetne cipele čiji vam izgled ubrzava puls i koje će se besprijekorno uklopiti u vašu postojeću garderobu u ormaru. Trik da kasnije ne požalite zbog kupnje je da potražite izdržljive siluete izrađene s najvišom razinom umijeća.

Ako ste žudjeli za parom svjetlucavih kristalnih štikli ili ste bacili oko na sandale za novu sezonu, poziv za vjenčanje, ili nekoliko njih, savršen je izgovor da ih konačno osigurate. S punjenjem polica sandalama namijenjenih novoj sezoni proljeće/ljeto, ne postoji bojazan od manjka stilova ili trendovskih silueta koje možete izabrati.

Osim što joj je funkcija silueti darovati potrebne cemtimetre, peta kao detalj na brojnim sandalama danas ima i dekorativnu funkciju te je u stanju cipele učiniti malim umjetničkim djelom, kao i podići stajlinge na novu razinu.

  • +16
Sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Draguljasti tonovi i jarke nijanse istaknute na sandalama nesumnjivo će podići i najjednostavniji look, poput onog klasičnog s malom crnom haljinom u glavnoj ulozi. Metalik boje, crna i nijansa nude bezvremensku privlačnost i prikladne su za proslavu vjenčanja, kao i za brojne druge svečane prigode.

Razmislite i o udobnosti: savršene cipele trebale bi vas s lakoćom odvesti od ceremonije do plesnog podija. Nenadmašnu eleganciju male pete, upečatljive platforme ili skulpturalne blok potpetice ne treba zanemariti, posebno kada je riječ o aktualnim modelima s renomiranih dizajnerskih brendova poput Bottega Venete, Saint Laurenta ili talijanskog Miu Miu.