PODIŽU STAJLINGE

Trapericama u ovom izdanju ne pada popularnost, a jasno je i zašto

17.04.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Iako su se komadi od trapera uzdigli do statusa bezvremenskih, svake sezone svjedočimo nekim novim denim trendovima. Ljubiteljice mode danas su posebno naklonjene sivim trapericama sa širokim nogavicama, no to su i dvobojni modeli za postizanje denim lookova jedinstvenog izgleda

Od globalne pandemijem kada je ponovno oživio, trend dvobojnih traperica ne pokazuje znakove stajanja. U svoje proljetne kolekcije i ove godine uvrstili su ih brojni dizajnerski brendovi. Njihov primjer očekivano slijede pristupačni pristupačni high street brendovi, od kojih se španjolska Zara pokazala najvećim zagovarateljem ovog uzbudljivog denim trenda.

Poput najutjecajnijih street style zvijezdi, čarima dvobojnih traperica nisu odoljele ni brojne dame iz svijeta slavnih.

  • +2
Dvobojni traper Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kraljica ulične mode, Katie Holmes, posljednja je u slavnom nizu dama koja je jednostavan stajling u znaku sivog sakoa i bijele manjice učinila posebnim s modelom patchwork traperica ukrašenih sjajnim nitnama.

Upečatljiv izgled dvobojnih traperica, jedna od najplaćenijih manekenki današnjice obožava naglasiti nježnim komadima od pletiva, dok ih poznate street style zvijezde uklapaju u stajlinge prepune statement komada.