bogata ponuda

Modni zicer: Jedine haljine koje pristaju baš svakoj figuri nikad nisu bile ljepše

15.04.2023 u 18:20

  • +21

Košulja haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Bionic
Reading

Kada kažemo da je košulja haljina univerzalni trend to je zato što pristaje svim tipovima ženske figure i s lakoćom se prilagođava različitim stilovima

Košulja haljine su udobne i praktične, a najzahvalnije su one dužine do gležnja jer ističu najbolje od figure, a prekrivaju sve eventualne nedostatke. Zahvaljujući karakteristikama košulje u gornjem dijelu - gumbima i kragni - u njoj je lako izgledati elegantno i sofisticirano u svakoj prilici.

Osim toga, riječ je o modelu haljine koji se savršeno stapa s različitim tipovima obuće - od balerinki, koje ponovno vladaju modnom scenom, pa sve do tenisica.

Najčešće dolaze s remenom u boji i dezenu tkanine od koje je izrađena, a zahvaljujući njemu laskavi efekt je zagarantiran. U odnosu na prošlosezonske modele, od debljih tkanina i tamnoj paleti boja, topli mjeseci rezervirani su za lepršave i živopisne verzije ovih zahvalnih haljina.

U moru verzija efektnih boja i uzoraka koje mame s polica trgovina i ove sezone ističu se one po ukusu pobornica modnog minimalizma. Košulja haljine u neutralnoj paleti boja oduvijek predstavljaju pametnu modnu imvesticiju jer ćete ih s lakoćom nositi tijekom cijele godine i u brojnim prilikama.