DOMINACIJA PLETIVA

Podići će i najjednostavniji stajling: Efektne veste s polica trgovina koje se isplati ugrabiti

14.02.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Iako police trgovina već naveliko vrve proljetnim asortimanom odjeće, pletiva kao neizostavan dio jesensko-zimske garderobe i dalje su prisutna. Poput brojnih dizajnerskih imena, popularni high street brendovi potrudili su se da u još uvijek aktualnoj sezoni jesen/zima ne manjka efektnih verzija udobnog pletiva u koje se uvijek isplati investirati

Zahvaljujući globalnoj pandemiji, brojni dizajneri posljednjih mjeseci njeguju bezvremenski pristup dizajnu, kreirajući odjevne komade koji odolijevaju nametnutim trendovima. Modnom klasiku u znaku vesta međutim brojni brendovi ove sezone odlučili su podariti dostojan makeover.

Pogledom na bogatu ponudu vesta s polica trgovina, teško je ne primijetiti modele koji se ističu svojom retro estetikom i šarmantnim detaljima poput 'Petar Pan' ovratnika, kao i nešto kraće verzije koje čini modni sklad s hlačama, trapericama ili suknjama visokog struka.

Približavanjem proljetno-ljetnoj sezoni, na policama trgovina nisu nimalo rijetka pojava ni veste s kratkim rukavima, a osim što se ističu detaljima retro šarma, na jednak način odskaču svojim nježnim pastelnim tonovima.

Udobno pletivo desetljećima je neizostavan dio jesensko-zimske garderobe, no svejedno se čini kako nikada nije bilo popularnije no što je sad, a navedeno potvrđuje i istraživanje popularne modne tražilice Lyst. Pletivo je ove sezone uvjerljivo zavladalo različitim odjevnim komadima, a naposljetku i stajlinzima modnih ovisnica diljem svijeta.

Dok dio trendseterica ostaje vjeran minimalističkim vestama koje se pretjerano ne ističu u masi, drugi dio rado investira u statement modele koji svojim krojem, kombinacijama boja i printovima u trenu podižu baš svaki stajling, a upravo takve modele odlučili smo pronaći na policama pristupačnih high street trgovina.

  • +50
Efektne veste Izvor: Promo fotografije / Autor: promo