PREDVIĐANJA ZA IDUĆIH 30 DANA

Počela je vladavina Vodenjaka, vrijeme je za otpuštanje kočnica!

21.01.2024 u 07:32

Bionic
Reading

U subotu 20. siječnja Sunce napušta prostor ozbiljnog i strogog Jarca te ulazi u ekscentričnog i uzbudljivog Vodenjaka. Vladavina ovog zračnog znaka trajat će do 18. veljače i u narednim tjednima donijeti cijelom zodijaku puno uzbuđenja, promjena i nepredviđenih okolnosti

Za razliku od Jarca koji strogo slijedi pravila, Vodenjak je ekscentrični buntovnik zodijaka. Upravo će zato ljudi iz svih znakova prijeći s odgovornog ispunjavanja obaveza na obranu osobnosti, slobodu i eksperimentiranje.

Pogledaj detaljni horoskop

U idućih mjesec dana prigrlit ćete nova iskustva i spoznaje. Bit ćete spremni izaći iz zone udobnosti i iskušavati nova rješenja. Otvorite um i družite se s ljudima iz različitih društvenih slojeva jer ćete tako steći nove prijatelje koji će vam obogatiti život.

Učenje će dobiti na važnosti. Upijat ćete nova znanja i ideje, a mnogi će razmatrati opciju prelaska na novi posao, promjenu prebivališta ili bračnog statusa. Vodenjak je znak povezan s tehnologijom. Sljedećih nekoliko tjedana mogli biste početi istraživati ​​načine korištenja umjetne inteligencije ili druge tehnologije.

Vodenjačko razdoblje poznato je i po svojeglavosti. Bez obzira u kojem ste znaku rođeni, u idućem ćete se razdoblju strastveno boriti za ono u što vjerujete, čak i ako se drugi ne slažu s vama. Nećete se opterećivati tuđim mišljenjem jer ćete biti svjesni da su svi različiti. Ipak, zapamtite da ne morate biti različiti pod svaku cijenu. Istaknite se iz vrijednih pobuda.

  • +7
Jennifer Aniston rođena je 11. veljače 1969. u znaku Vodenjaka Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Na isti dan kada počinje vladavina Vodenjaka, Pluton će ući u taj znak, u kojem je posljednji put boravio 1798. Ovo je vrijeme velikih promjena i revolucija, tako da ćete imati mogućnost transformirati svoj život u nešto puno veće i bolje nego ikad prije. Postat ćete svjesni što vas ograničava u životu, riješiti se tereta i smetnji i odvažiti se na uvođenje onoga što vam nedostaje da biste bili sretni.

Zračni znakovi Blizanci, Vaga i Vodenjak imat će u ovom razdoblju najviše razloga za zadovoljstvo jer će im se ispuniti mnoge želje. Uz njih i vatreni Ovan i Lav mogu očekivati povoljne prilike. S druge strane, Bik, Lav i Škorpion susretat će se s izazovima koji će iziskivati strpljenje i promišljenost. Često će se boriti s manjkom energije i padom raspoloženja.