OGROMNE PROMJENE

Ovo je veliki trenutak u astrologiji; Pluton u Vodenjaku nagoviješta velike zaokrete

13.01.2024 u 07:32

Bionic
Reading

Prvi ovogodišnji mjesec započeo je u pozitivnom tonu, a preostali tjedni donijet će prilično šaroliku sliku. Zvjezdano nebo obilježit će zanimljivi astrološki fenomeni, od kojih će neki biti iznimno značajni jer će najaviti velike promjene na globalnom planu. U nastavku doznajte koja će astrološka kretanja obilježiti ostatak siječnja

Merkur 13. siječnja napušta vedrog Strijelca i ulazi u marljivog Jarca. Nakon tjedana maštanja, zaigranosti i nonšalancije, kada planet komunikacije uđe u ovaj beskompromisni znak morat ćete ozbiljno shvatiti svoje ciljeve i prioritete. Ovo je sjajno vrijeme da sprovedete planove u djelo, jer ćete biti odlučniji i ustrajniji nego ikada. Počnite stoga ostvarivati dugoročne ambicije.

Pogledaj detaljni horoskop

Sunce 20. siječnja prelazi iz Jarca u Vodenjaka. Sunce u ovom znaku pobrinut će se da trideset dana od tog datuma energija bude inovativna, tolerantna i prijateljska. Prestat ćete misliti na sebe i što je dobro (samo) za vas, a početi misliti na kolektiv. Još jedan planet ulazi u Vodenjaka na isti dan - Pluton!

Nakon prošlogodišnjeg kratkog boravka u Vodenjaku, Pluton se 20. siječnja vraća u taj znak. Iako će se u jesen nakratko vratiti u Jarca, ovo je unatoč tome veliki trenutak u astrologiji. U narednim godinama doći će do velikih promjena u tehnologiji, zajednici i načinu na koji promatramo svijet i društvo, a naznake onoga što slijedi primijetit ćemo već krajem siječnja.

  • +28
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Venera 23. siječnja ulazi u Jarca. Kako ulazimo dublje u zimu, odnosi postaju sve dublji i trajniji. Cijenit ćete lojalnost i pouzdanost iznad svega, a želja za sigurnošću bit će jača od romantičnih pobuda. Tijekom sljedeća četiri tjedna tražit ćete partnerstva koja vam mogu pomoći da ostvarite zajedničke ciljeve i ambicije.

  • +2
Bradley Cooper je Jarac, rođen je 5. siječnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Gilbert Flores / AFP / Profimedia

Prvi puni Mjesec u 2024., poznat i kao 'vučji Mjesec' odigrat će se 25. siječnja u Lavu. Utjecaj tog kraljevskog znaka ispunit će vas samopouzdanjem i željom da zablistate. U ovim je danima sve moguće, a štogod se bude događalo bit će začinjeno s puno emocija i drame. Izbacit ćete iz sebe sve što vas frustrira i ljuti, nakon čega ćete biti mirniji i zahvalniji, a to će vam pomoći i da steknete novu perspektivu u odnosima s bliskim ljudima.

  • +7
Irina Shayk je Jarac, rođen je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia