ČISTA PETICA

Plijeni elegancijom: Barbara Kolar senzacionalnim stajlingom kandidate bacila u drugi plan

30.03.2019 u 21:59

Bionic
Reading

Barbara Kolar i Duško Ćurlić i ove su subote pozdravili publiku ispred malih ekrana, najavivši petu emisiju 'Zvijezde pjevaju'. Iako su kandidati ti koji bi trebali biti u prvom planu, pažnju im je ukrala lijepa voditeljica, čiji fenomenalan izgled Duško nije mogao ne prokomentirati

Duško Ćurlić je petu emisiju showa 'Zvijezde pjevaju' započeo vrlo neuobičajeno. Voditelj je svoju kolegicu Barbaru Kolar obasuo komplimentima na račun izgleda, uputivši joj same superlative. 48-godišnja voditeljica ostala je ugodno zatečena pohvalama svog kolege te je, pokušavajući prikriti sramežljivost, prebacila na šalu, dodajući kako nije sigurna hoće li zbog večerašnjeg pomicanja sata imati dovoljno vremena da u glavi procesuira sve Duškove pohvale.

Lijepa voditeljica je na pozornici HRT-ovog studija zablistala u prekrasnoj crnoj haljini maksi kroja na točkice, koja je u prvi plan istaknula Barbarinu besprijekornu figuru koju je lijepa voditeljica marljivo tesala tijekom priprema za novu sezonu showa. Najviše je do izražaja došao voditeljičin tanašni struk na kojoj joj, sigurni smo, mnoge žene zavide.

Senzacionalnim stajlingom Barbara je ovog puta kandidate bacila u prvi plan, obzirom da nitko od natjecatelja nije bio ni približno elegantno odjeven, a zasluge za njezin stajling treba pripisati stilistici Nataši Svekler koja lijepu voditeljicu odijeva od početka showa 'Zvijezde pjevaju'.

U prošloj emisiji stilistica je lijepu voditeljicu odjenula u još jednu odličnu haljinu koja je istaknula njezinu novu, vitkiju figuru, što je cilj svake žene koja izgubi pokoji kilogram. Voditeljica je ranije za tportal priznala kako joj se nikada nije bilo lako boriti s lijenim metabolizmom, no nama se čini da što god činila po pitanju izgleda, itekako uspijeva.

  • +27
Zvijezde pjevaju, 3. večer Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro