ISTESALA LINIJU

Nikad vitkija Barbara Kolar zablistala u haljini koja laska figuri

24.03.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Barbara Kolar jedno je od omiljenih lica s malih ekrana pa ne čudi što se 'specijalizirala' za vođenje najzahtjevnijih live projekata na javnoj televiziji. U četvrtoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' voditeljica je pažnju privukla i svojom vitkom linijom, koju je došla do izražaja u haljini koja laska figuri

Dugogodišnja HRT-ova voditeljica često zna oscilirati kad su kilogrami u pitanju, a tijekom velikih televizijskih live projekata, gotovo redovito bi pokazala novu vitkiju liniju. Isto se ponovilo i ove godine, kad je u glazbenom showu pokazala istesanu figuru.

Voditeljica showa 'Zvijezde pjevaju' vidljivo je istesala liniju, a to je posebno došlo do izražaja u četvrtoj emisiji kad se Barbara pojavila u crvenoj haljini spuštenih ramena s diskretnim plavim cvjetnim printom, čiji je naglašeni i nabrani struk istaknuo novu figuru simpatične voditeljice.

Nikad nije krila da se bori s kilogramima, a pokušavala je, prema vlastitom priznaju puno toga, nekad više, a nekad manje uspješno.

Nedavno je u razgovoru za tportal iskreno priznala da nije lako boriti se s lijenim metabolizmom.

'Nema šanse da, bez obzira na kilograme, modne gafove ili čudne frizure, s 50 izgledaš bolje nego s 20 ili 30. Zrelost je dobra jer donosi samopouzdanje koje je uvijek privlačno. Loša je ako si već u mladosti imao lijeni metabolizam jer te onda do prihvatljive linije može dovesti samo upornost koja graniči s fanatizmom', rekla je Barbara.

  • +27
Zvijezde pjevaju, 3. večer Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro