ZVIJEZDE PJEVAJU

Emotivnom izvedbom očeve balade Ella Dvornik uspjela dirnuti žiri, ali ne i izboriti opstanak u showu

30.03.2019 u 20:22

Bionic
Reading

Nakon Borka Perića i Jelene Radan, 5. emisiju showa 'Zvijezde pjevaju' napustili su Ella Dvornik i Goran Bošković

Nakon što su prethodne tri emisije napustili Krešimir Macan i Antonia Šerić, Žanamari Perčić i Frano Ridjan te Borko Perić i Jelena Radan, večerašnjom, četvrtoj po redi emisiji 'Zvijezde pjevaju' vokalne sposobnosti odmjerit će Ella Dvornik i Goran Bošković, Tara Thaller i Dino Jelusić, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, Katarina Strahinić i Pero Galić te Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral.

Kao i svake večeri do sada, tako će i ove subote o tome tko napušta emisiju odlučiti žiri, ali i gledatelji budući da ocjene žirija čine tek 50% odluke u tome tko ide dalje, dok će u slučaju izjednačenog rezultata, prevagu donijeti glasovi gledatelja.

  • +27
Show Zvijezde pjevaju napustili Ella i Goran! Izvor: HRT / Autor: DARIO NJAVRO (HRT)

Emisiju su otvorili Ella Dvornik i Goran Bošković pjesmom 'Ljubav se zove imenom tvojim', legendarnog Dine Dvornika. Ella je priznala da joj je tijekom nastupa 'srce jako kucalo'.

'Kad imaš u obitelji dva velika genijalca i pritom se uspiješ ostvariti, a ne ostati samo nečija kćerka ili unuka, to govori o tvom briljatnom personalitiju, rekla je Danijela Martinović koja je usprkos greškama u izvedbi pjesme nahvalila našu najuspješniju travel blogericu, a čestitkama na hrabrosti pridružili su se i ostali članovi žirija koji znaju da Elli nije bilo lako otpjevati očeve stihove.

Uslijedio je nastup Ivane Kindl i lovca 'Potjere' Krešimira Sučevića Međerala koji su uhvatili nešto življi ritam rock'n'roll izvedbom pjesme 'I Saw Her Standing There'. Krešimir je po mišljenju žirija briljirao nastupom, a Danijela Martinović dodala je kako je simpatični lovac dominirao i plesom.

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić ovog su puta za zadatak dobili otpjevati country, a odluka je pala na pjesmu Emilije Kokić i Adalberta Turnera-Jucija 'Ljepota'. Miroslav Škoro pohvalio je Ashleyjen napredak koja se muči s hrvatskim izgovorom, dok je Danijela Ashley i Bojana izdvojila kao 'najkompletniji par'.

Četvrti po redu par, Tara Thaller i Dino Jelusić, zapalilu su pozornicu pjesmom 'Rock and Roll' grupe Led Zeppelin i od žirija osvojili četiri devetke. Iako je rock Dini omiljen žanr, mnogi vjerojatno nisu ni mogli pretpostaviti da će glumica odraditi ovako odličan zadatak. Mirela Priselac Remi paru je zamjerila to što je Tara zbog krate izvedbe zvučala kao Dinina pratnja, a ne ravnopravan član dueta, no Škori je njihova izvedba bila odlična.

A rock su pjevali i glumica Katarina Strahinić i Pero Galić. Njihova izvedba pjesme 'Ne spavaj mala moja muzika dok svira' Bijelog dugmeta posebno se svidjela Remi, koja je Katarinino pjevanje ocijenila odličnim i Peru zamolila da za sljedeću emisiju odabere baladu. S druge strane, Škoro nije siguran koliko će daleko Katarina i Pero dogurati nastave li pjevati pjesme poput ove.

Dok su gledatelji glasali za svoje favorite, na pozornicu je kročio poseban gost iznenađenja, Britanac Michael Rice koji će svoju zemlju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Tel Avivu.

Nakon konačnog zbroja glasova, show su s najmanjim brojem glasova napustili Ella Dvornik i Goran Bošković.

SVI SU SPREMNI

Pogledajte pjevačke parove nove sezone 'Zvijezde pjevaju'

Pogledaj galeriju