KONAČAN PAD

Pijana Jordan ljubila se s gay barmenom

17.05.2009 u 12:08

Bionic
Reading

Raspad braka prsatu je starletu Katie Price potaknuo na još žešće partijanje. Utjehu je potražila u gay baru i alkoholu

Iako se o razlozima raspada braka poznatog para tek nagađa, čini se da je kap koja je prelila čašu Peter Andrea, supruga prsate starlete Katie Price, njeno razuzdano ponašanje kojemu nema kraja.

Zadnji u nizu njenih razuzdanih ispada je mini noćna turneja po gay barovima u kojima je pijana šokirala slučajne posjetioce. Jedan od njih bio je i Ben Osbourne, konobar iz jednog od klubova u kojem je Jordan partijala.

'Jordan je bila već prilično pijana kad je došla u bar, ruke su joj bile posvuda. Prišla je tipu do mene, počela je s njim pričati, zagrlila ga je, a onda je navalila na mene i zažvalila me je. To je trajalo desetak sekundi, ali se činilo kao da je vječnost', rekao je šokirani Ben koji je inače homoseksualac.

No Jordan tu nije stala, već se s društvom uputila u drugi gay bar, gdje je prisutnima priredila ples na šipci, piše The Sun.

Prsata starleta poznata je i po tome što jako voli konje. U zadnje vrijeme se druži s dreserom Andrewom Gouldom. Njih dvoje su u posljednje vrijeme četiri puta posjetili Nizozemsku kako bi 'razgledavali konje'.