ONA NE GRIJEŠI

Kraljica Rania u upečatljivoj haljini ponovno pokazala svoj istančan smisao za modu

14.06.2023 u 11:50

  • +5

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania uvijek izaziva divljenje svojim modnim kombinacijama te je i prilikom ceremonije dodjele diploma na Međunarodnoj akademiji u Ammanu pokazala svoj istančan smisao za modu

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora za ovu je svečanu prigodu odabrala kombinaciju za koju je dobila samo niz komplimenata.

Supruga kralja Abdullaha II briljirala je svojim modnim odabirom, posve u skladu s njezinim ženstvenim modnim stilom.

Lijepa kraljica Rania, ponosna mama četvero djece, izgledala je besprijekorno u stajlingu koji je laskao njezinoj vitkoj figuri.

Divna haljina načinjena od svijetloružičaste čipke bila je odličan izbor za 52-godišnju kraljicu Raniju, a ovu upečatljivu kreaciju potpisuje Dolce & Gabbana.

  • +6
Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modnu kombinaciju kojoj je nemoguće pronaći manu upotpunila je Diorovim stiletticama u efektnoj nijansi rose gold, a ovaj je savršeno osmišljen stajling zaokružila chic sivom torbicom, modelom Sicily s potpisom Dolce & Gabbane, ženstvenom frizurom i decentnim make upom.

PRIVLAČILA POGLEDE

U pastelno žutoj: kraljica Rania istaknula je vitku figuru ženstvenom kreacijom

Pogledaj galeriju

Inače, jordanska kraljevska obitelj ovih dana proslavila je važnu obljetnicu.

Samo nekoliko dana nakon što se budući jordanski kralj, princ Husein, na vječnu ljubav zakleo princezi Rajvi, njegovi roditelji, kraljica Rania i kralj Abdulah II, proslavili su 30. godišnjicu braka.

Naime prije 30 godina, 10. lipnja 1993., u Jordanu je održano jedno od najljepših kraljevskih vjenčanja svih vremena, ono kralja Abdullaha II i kraljice Ranije.