KELLY RUTHERFORD

Pedeset plus modna ikona nosi torbicu kultnog brenda koji obožavaju Meghan i Kate

27.03.2024 u 15:35

Bionic
Reading

Kelly Rutherford, koja je ljubiteljima kultne serije 'Tračerica' najpoznatija po ulozi Serenine majke, Lily Van der Woodsen, modna je ikona koja ostavlja bez daha svojim cool stajlinzima

Kelly Rutherford (55) ne prestaje oduševljavati trendseterice bez obzira radi li se o 20-i-nešto-godišnjakinjama ili zrelijim damama. Plavokosa glumica profinjene ljepote nesumnjivo je ultimativna ikona estetike tihog luksuza koja joj tako dobro pristaje.

Njezin se modni senzibilitet posve uklapao u trendove tzv. old money stila desetljećima prije nego što je postao novi hype oko kojem svi bruje.

Njezin Upper East Side stil favorizirao je klasične, bezvremenske komade i monokromatsku odjeću.

  • +2
Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: MPP / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Stoga nije iznenađenje to da osobni stil glumice nastavlja odražavati njezin lik godinama i godinama nakon prestanka snimanja serije.

Stajlinzima ove elegantne Amerikanke dominiraju bezvremenski komadi, a osim što vješto kombinira različite krojeve i materijale, ima sjajno oko za detalje koji ih čine još elegantnijim, sofisticiranim i luksuznim.

  • +9
Strathberry - torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Na svom je profilu na Instagramu Kelly oduševila divnim modnim detaljem koji krade poglede, a riječ je o brendu Strathberry, čije torbice obožavaju Kate Middleton i Meghan Markle.

Njihove neodoljive torbice upravo ispunjavaju sve zahtjeve klasične elegancije - chic dizajn, bezvremenski stil i vrhunsku kvalitetu.

Suosnivači ovog brenda iz Škotske, koji je na modnoj sceni desetak godina, supružnici su Guy i Leeanne Hundleby, a među njegovim ljubiteljicama su i Margot Robbie, princeza Eugenie i Sophie, vojvotkinja od Edinburgha.

Iako su bili poznati i u modnim i influencerskim krugovima, popularnost im je naglo porasla kada je Meghan Markle nosila dvobojnu mini torbicu s potpisom ovog brenda na službenoj kraljevskoj šetnji 2017., nedugo nakon što je objavila zaruke s princem Harryjem.

Inače, Guy Hundleby u ranijem je intervjuu predvidio da će brend ove godine generirati 26 milijuna dolara prodajom svojih kožnih torbi, kašmira i nakita te 36 milijuna dolara u 2024. 'Cilj je sada dosegnuti tih 100 milijuna dolara prihoda u sljedeće tri do četiri godine', najavio je.