VJEČNI SANJARI

Pasivne su, smušene i lako ih je obeshrabriti - upoznajte loše strane Riba

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 24.03.2018 08:07
  • Objavljeno 24.03.2018 u 08:07
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svaki znak ima negativnih osobina, pa i Ribe, koje prati glas da su nerealne, nestabilne, nepraktične, bojažljive i popustljive. Otkrijte Ribine mračne strane da biste lakše izašli s njom na kraj!

Smušenost

Mnoge Ribe imaju slabu ili kratkovječnu koncentraciju. U poslu mogu biti nepouzdane, nemotivirane, smetene i zamišljene. Ne snalaze se najbolje u strogo strukturiranim ili reguliranim situacijama i često izigravaju pravila.

Nesamostalnost

Njihova sanjiva i nepraktična priroda može biti izvor stresa za okolinu. Katkad su toliko emocionalne, željne pažnje i intenzivne da ih drugi doživljavaju kao teret.

Malodušnost

Mogu patiti od općeg manjka odlučnosti i upornosti. Prijetnjama i zastrašivanjem moguće ih je obeshrabriti i navesti na odustajanje. Često nemaju hrabrosti otvoreno reći što žele pa okolišaju ili pokušavaju ostvariti cilj spletkama.

Lakovjernost

Umjesto da prilagođavaju uvjerenja činjenicama, biraju one u koje su otprije vjerovale, dok ostale odbacuju. Koliko god puta bile zavedene šupljim obećanjima, i idući će put nasjesti.

Nestabilnost

Ako su odbijene ili odbačene, upadaju u dubok očaj. Lako ih je namamiti na alkohol i druge droge radi ublažavanja emocionalne boli. Prilično su labilne pa razvijaju ovisnost o supstancama i aktivnostima kao što su kupovanje, kockanje i riskiranje. Kad su povrijeđene, mogu malo plakati, malo histerizirati.

Lijenost

Sklone su zapuštanju zdravlja i forme. Trebale bi pristupati vježbanju kao obaveznoj terapiji. Ono će im pomoći da izbjegnu nakupljanje kila, gubljenje mišićne mase i oscilacije u raspoloženju. Najbolje im je da žive u sunčanim i toplim predjelima uz vodu.

  • +37
  • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!