PILAR DE ARCE

Ovu divnu haljinu savršenu za ljeto moći ćete nositi od jutra do mraka, a prikriva sve nesavršenosti

01.07.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Pilar De Arce, dobro je poznato ime svim zaljubljenicama u modu koje cijene ženstveni stil, pa nimalo ne čudi da markantna Španjolka iz dana u dana ima rastuću sljedbu obožavatelja

Kreativna fashionistica iz San Sebastiana svakim svojim stajlingom potvrđuje da dobar modni ukus nije rezerviran samo za 20-i-nešto-godišnjakinje.

Vitka brineta zasigurno je među najpopularnijim španjolskim plus age influencericama i uvijek nas iznova oduševljava svojim stilom.

Pedeset plus modna ikona može se pohvaliti zavidnom figurom, a baš poput mnogih zaljubljenica u modu i ona ljeti ne izlazi iz udobnih haljina.

  • +28
Savršene ljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Za svoju je posljednju objavu dobila samo pregršt pohvala, a riječ je o divnoj haljini klasičnog kroja s V-izrezom naglašenog struka midi duljine. Haljina koja pristaje svima ima i dodatni plus: uspješno prikriva nedostatke, a Pilar se i ovoga puta odlučila za domaći dizajn i to s potpisom španjolskog brenda Guillén y Bayona, poznatog po ženstvenim kreacijama koje slave ljepotu tijela u bež i bijeloj varijanti.

Look bez greške upotpunila je statement nakit i bijele sandale s remenčićima te kreirala stajling primjeren za mnoge prigode od poslovnih pa do večernjih.